Joululahjaideat upeille naisille

Lahjaideoita naisille

Jaa ystävälle

Joulu on pian täällä ja moni haluaa muistaa läheistään pienellä lahjalla. Lahjan antaminen tuo parhaimmillaan ilon sekä lahjansaajalle että antajalle. Parhaita lahjoja ovat sellaiset, joissa on todella käytetty ajatusta siihen mitä asioita lahjansaaja arvostaa. Löydät tästä postauksesta pari kivaa lahjaideaa, jotka pystyt rakentamaan meidän tuotteiden ympärille.


Joululahjaidea ekologisia valintoja arvostavalle

Lahjavinkki ekologiselle naiselle.

Lahjavinkki hänelle, joka arvostaa elämässä ja pukeutumisessa kestäviä ja ajattomia valintoja. On erityisen kiinnostunut vaatteiden materiaalista ja alkuperästä. Painottaa valinnoissaan ympäristön kannalta pitkänäköisiä vaihtoehtoja. Kääri hänelle pakettiin pellavadonitsi. Lahjan voit paketoida helposti ilman lahjapaperia ja teippiä, sanomalehdellä. Rasiaksi sopii vaikka tyhjä vanupuikkorasia. Lahjansaajan tyyliin käytä naruna paperi- tai kangasnauhaa.

Pellavadonitsi sopii lahjaksi ympäristötietoiselle naiselle.
Tarvikkeet helppoon, mutta ympäristöystävälliseen lahjaan.
Pellavadonitsin voit paketoida kauniisti lahjarasiaan.
Anna ympäristötietoiselle lahjaksi pellavadonitsi.

Joululahjaidea ylellisyyttä arvostavalle

Lahjaidea ylellisyyttä arvostavalle naiselle.

Lahjavinkki hänelle, joka rakastaa käyttää hiusdonitseja ja haluaa hemmotella hiuksiaan ylellisellä materiaalilla. Haaveilijalle, joka haluaa tehdä jokaisesta illasta ihanan kotoilukokemuksen. Kääri hänelle pakettiin hiuksia hellivä ja erityisen hyvin yödonitsiksi sopiva silkkidonitsi.

Kerää laatikkoon muita hyvien unien tarvikkeita, kuten lämpöiset uni- tai villasukat ja kamomilla- tms uniteetä. rypistä lahjalaatikon pohjalle silkkipaperi, asettele tuotteet kauniisti silkkipaperin päälle ja sido lahjan ympärille kaunis satiininauha.

Silkkidonitsi sopii hyvin lahjaksi hemmottelua kaipaavalle.
Anna hiusdonitseja arvostavalle haaveilijalle lahjaksi paketti täydellisiin yö

Nämä ja muut ihanat joululahjat löydät täältä.

Mukavia paketointia hetkiä toivotellen, Henrika

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *