Sieluisa-donitsi beige Tencel ribbi

6,907,90

Kaunis hiusdonitsi yleellisen kevyestä ja pehmeästä Tencel ribbikankaasta!

Sieluisa-donitsit on valmistettu Porvoolaisen Studio Sieluisan vaatevalmistuksen ylijäämäkankaista. Jokainen erä on ainutlaatuinen ja tuotteita on saatavilla vain pieni rajattu erä!

Studio Sieluisa on kotimainen vaatemerkki, joka valmistaa hidasta muotia tilauksesta sekä pienissä erissä. Yksi Studio Sieluisan tärkeimmistä arvoista on vastuullisuus. Tuotteiden elinkaarisuunnittelu, materiaalivalinnat ja kotimainen tuotanto ohjaavat yrityksen läpinäkyvää toimintaa.

Nyt vaatevalmistuksen viimeistekin ylijäämäpalat käytetään hyödyksi ja niistä valmistetaan Rusettian käsissä hiuksia helliviä hiusdonitseja!

Huom! Donitsin keskellä on ylimääräinen sauma, jotta ylijäääkangas on saatu hyödynnettyä, niin että ribbien raidoitus kulkee vaakasuoraan. Sauma ei erotu käytössä, ks toinen kuva.

Hiusdonitsi, koot:

Mini – pienten lasten koko

Perus – normaalipaksuisille hiuksille

Jumbo – paksuille hiuksille

Hiusdonitsi on hiuksille hellävaraisempi kuin perinteinen ponnari, sillä se ei revi hiuksia ja ehkäisee niiden katkeilua. Oikean kokoinen hiusdonitsi pitää kampauksen tukevasti paikoillaan. Hiusdonitsia voidaan käyttää myös yöllä ehkäisemään hiusten takkuuntumista.

Materiaali: 95% TENCEL modaali, 5% elastaani (OEKO-TEX Standard 100)
Kankaan suunnittelu: Tanska, kankaan valmistus: Turkki

Modaali on lyocellin tapaan selluloosamuuntokuitu, joka valmistetaan ympäristöystävällisellä tavalla suljetussa kierrossa.

Paino0,02 kg (kilogramma)
Koko

Mini, Perus, Jumbo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sieluisa-donitsi beige Tencel ribbi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tykätä myös näistä