Meistä

Meistä

Heippa, ja kiva kun löysit si­vuil­lemme!

Olen Henrika, kahden alle kouluikäisen lapsen äiti, ne­lijalkaisen karvaturrin palvelusväki ja miehen avovaimo. Ammatiltani olen luokanopettaja, unelmaltani yrittäjä.

Rusettia syntyi alun perin puolivahingossa nopeasti kas­vanees­ta om­peluharras­tuksestani. Har­rastuksen alku ja juuri on lap­suu­denkotini, jossa ompelu­koneen surina oli tuttu ääni. Kuopuksemme, runsashiuksisen tyttäremme syn­nyttyä aloin tehdä omiin tarpei­siimme rusetti­ponna­reita. Pian huomasinkin jo esteleväni ystäviäni ostamasta hiusdonitseja kaupan hyllyistä ja ompelevani tont­tulak­keja lähialueiden kirp­pisryh­miin. Puoli vuotta tämän jälkeen Rusettia näki päivän­valonsa yrityk­senä.

Harrastuksesta ja unelmasta oli tullut totta.

Rusettian toimintaa ohjaavat käy­tännöl­lisyys ja arjen kauneus. Pyrimme siihen, että tuot­teemme sopivat hyvin jokapäiväisen arkemme hetkiin: niin koti- ja työ­päivään kuin päivä­kotiin ja kouluun, mutta myös korista­maan juhlahetkiä. Minulle on tärkeää, että pikamuo­tiket­jujen asus­tevalikoi­malle löytyy myös kotimainen, käsintehty vaihtoehto.

Jokainen Rusettian valikoimasta löytyvä tuote on valmistettu yk­silöl­lisesti kotonamme Espoossa. Jokainen donitsi on ajatuksella om­meltu ja rusetti rakkaudella sidottu alusta loppuun.

Tervetuloa tutus­tumaan va­likoi­maamme ja ihas­tumaan arjen kauneuteen!

Terveisin,
Henrika

P.S. Rakastan työssäni eniten sitä, kun kuulen miten tilauksenne on teitä ilahduttanut. Minua saa siis lähestyä some-kanavissa ja säh­köpos­tilla. Jos jaat kuvia tuot­teistamme somessa, niin merkit­semällä meidät kuviisi,

@rusettia ja #rusettia

minäkin näen ihanat kuvanne ja pääsen jakamaan niitä omalla tililläni. Jaetaan yhdessä arjen kauneutta eteenpäin!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä