Search
Close this search box.

Meistä

Meistä

Hei Sinä ihana upea nainen!

Ihanaa, kun löysit Rusettian pariin.

Olen Henrika, kolmen pienen lapsen äiti, ne­lijalkaisen karvaturrin palvelusväki ja miehen avovaimo. Ammatiltani olen luokanopettaja, unelmaltani yrittäjä, oman näköisen arjen päähenkilö.

Rusettia syntyi alun perin puolivahingossa nopeasti kas­vanees­ta om­peluharras­tuksestani. Har­rastuksen alku ja juuri on lap­suu­denkotini, jossa ompelu­koneen surina oli tuttu ääni. Runsashiuksisen tyttäremme syn­nyttyä aloin tehdä omiin tarpei­siimme rusetti­ponna­reita. Pian huomasinkin jo esteleväni ystäviäni ostamasta hiusdonitseja kaupan hyllyistä ja ompelevani tont­tulak­keja lähialueiden kirp­pisryh­miin. Puoli vuotta tämän jälkeen, keväällä 2020, Rusettia näki päivän­valonsa yrityk­senä. Alkoi matka kohti unelmien arkea!

Rusettian toimintaa ohjaavat käy­tännöl­lisyys ja arjen kauneus. Jokainen nainen saisi tuntea itsensä upeaksi joka päivä. Jos tuotteeni saavat sinut säihkymään ihan tavallisena maanantaina tai tekevät olosi vahvaksi epävarmana hetkenä, olen onnistunut tavoitteessani.  Minulle on myös tärkeää, että pikamuo­tiket­jujen asus­tevalikoi­malle löytyy kotimainen, käsintehty vaihtoehto.

Pidemmin Rusettian tarinaa pääset lukemaan blogin puolelta.

Tervetuloa ihastumaan va­likoi­maamme. Toivottavasti löydät täältä arkeesi uudet iloa tuottavat asusteet!

“Be the woman you would look up to.”

Rakkaudella,
Henrika

P.S. Rakastan sitä, kun kuulen miten tuotteet ovat teitä ilahduttaneet. Minua saa siis lähestyä some-kanavissa ja säh­köpos­tilla. Jos jaat kuvia tuot­teistamme somessa, niin merkit­semällä meidät kuviisi, @rusettia ja #rusettia, minäkin näen ihanat kuvanne ja pääsen jakamaan niitä omalla tililläni.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä