Blogi

Blogi

Rusettia Hiuksissa -Blogi

Joko sulta löytyy Rusettia hiuksista?

INSPIROIDU KAMPAUSVINKEISTÄ JA LOOKBOOKEISTA, SAA TIETOA HIUSASUSTEIDEN KÄYTÖSTÄ JA HYÖDYISTÄ, KERÄÄ VINKIT HIUSTEKSTIILIEN HOITOON JA
KUULE TARINAA YRITYKSEN TAKAA.

Tervetuloa lukemaan Rusettia hiuksissa -blogia!

Blogia kirjoittaa Henrika,
Unelma-arkea rakentava ikuinen suunnittelija, yrittäjä Rusettian takaa

Hiusdonitsit

Tämä postaus aloittaa kolmiosaisen sarjan, jossa esitellään valikoimamme erilaisia donitsimalleja.

Lukemaan »
Trendit

Itse täytettävä joulukalenteri on siitä kiva idea, että vanhempi pääsee itse päättämään mitä sisällöksi laitetaan. Tällöin vältytään epätoivottavalta krääsältä ja suklaaövereiltä, ja sisällöksi saa oikeasti hyödyllisiä ja tarpeellisia juttuja. Joulukalenterin täyttäminen voi kuitenkin myös aiheuttaa päänvaivaa, joten tässä muutamia ideoita.

Lukemaan »
hiusdonitsien hoito-ohjeet
Hiusdonitsit

Tämä postaus on kirjoitettu ammattijärjestäjä Milja Nivan kertomien hiusdonitsien hoito-ohjeiden pohjalta. Nappaa hoito-ohjeet talteen ja lisää donitsiesi käyttöikää!

Lukemaan »
Trendit

Lämpimät murretut sävyt sekä pehmoinen sametti ja ribbi lämmittävät mieltä syksyn viimassa. Lähdetään yhdessä matkalle syksyn 2021 sävyihin!

Lukemaan »
hiusdonitsit korissa
Hiusdonitsit

Tämä postaus on kirjoitettu ammattijärjestäjä Milja Nivan suunnittelemien hiusdonitsien säilytysvinkkien pohjalta. Nappaa tästä säilytysvinkit talteen!

Lukemaan »
Hiusdonitsit

Mistä tiedän minkä kokoinen hiusdonitsi on minulle sopivin? Tässä postauksessa pureutaan tähän kysymykseen ja pyritään antamaan valintaa helpottavia vinkkejä.

Lukemaan »
Siinä kaikki 🙂