Blogi

Blogi

 

Hei ihana ja tervetuloa lukemaan Rusettian blogia!

Täältä saat tietoa hiusdonitsien käytöstä ja hyödyistä. Kerää talteen vinkit hiustekstiilien hoitoon ja inspiroidu vinkeistämme.

Blogia kirjoittaa Henrika,
yrittäjä Rusettian takaa

Kori täynnä eri värisiä hiusdonitseja ja otsikko 6 syytä miksi hiusdonitsit ovat tulleet jäädäkseen.
Hiusdonitsit

Hiusdonitsi eli scrunchie, tuo 90-luvun asusteklassikko, on tehnyt paluun näkyen katukuvassa jo muutaman vuoden ajan. Tässä postauksessa kerron miksi hiusdonitsit ovat tällä kertaa tulleet jäädäkseen!

Lukemaan »
Hiusdonitsit

Lahjaideoita naisille
Parhaita lahjoja ovat sellaiset, joissa on todella käytetty ajatusta siihen mitä asioita lahjansaaja arvostaa. Löydät tästä postauksesta pari kivaa lahjaideaa, jotka pystyt rakentamaan meidän tuotteiden ympärille.

Lukemaan »
Kolme nuden väristä silkkidonitsia ja niiden alla teksti Silkkidonitsi on hiustesi paras ystävä.
Hiusdonitsit

Silkkidonitsit
Silkki on pitkän historian omaava luonnonkuitu, joka on mielletty yleelliseksi materiaaliksi. Silkki on arvostettu kangas sen hyvien ominaisuuksien vuoksi. Lue alta, miksi silkki on erityisen hyvä materiaali myös hiusdonitseihin!

Lukemaan »
Hiusdonitsit

Tämä postaus aloittaa kolmiosaisen sarjan, jossa esitellään valikoimamme erilaisia donitsimalleja.

Lukemaan »
Trendit

Itse täytettävä joulukalenteri on siitä kiva idea, että vanhempi pääsee itse päättämään mitä sisällöksi laitetaan. Tällöin vältytään epätoivottavalta krääsältä ja suklaaövereiltä, ja sisällöksi saa oikeasti hyödyllisiä ja tarpeellisia juttuja. Joulukalenterin täyttäminen voi kuitenkin myös aiheuttaa päänvaivaa, joten tässä muutamia ideoita.

Lukemaan »
hiusdonitsien hoito-ohjeet
Hiusdonitsit

Tämä postaus on kirjoitettu ammattijärjestäjä Milja Nivan kertomien hiusdonitsien hoito-ohjeiden pohjalta. Nappaa hoito-ohjeet talteen ja lisää donitsiesi käyttöikää!

Lukemaan »
Siinä kaikki 🙂