Search
Close this search box.

Spa tuotteet

Spa tuotteet

Spa tuotteet ovat valikoima ylellisiä kotispan tekstiilejä! Etsitkö tapaa hemmotella itseäsi ja luoda oman kodin spa-hetkiä? Käsityönä valmistetut spa tuotteemme tarjoavat täydellisen ratkaisun rentoutumiseen ja hemmotteluun.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Kotispan tekstiilimme, hiuspyyhkeet, meikkipannat ja toiletilaukut, on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti käsityönä isoruutuisesta vohvelikankaasta. Ne tarjoavat ylellisen ja laadukkaan tunteen jokaiselle käyttökerralle.

Hemmottele itseäsi kotona kuin olisit ylellisessä spassa käymässä käyttämällä kotispan tekstiilejämme. Hiuspyyhkeemme ovat pehmeitä ja imukykyisiä, ja meikkipantamme pitävät hiuksesi pois kasvoilta meikkiä levitettäessä. Toiletilaukut puolestaan tarjoavat kätevän ja tyylikkään tavan säilyttää kauneustuotteitasi.

Valikoimamme kattaa neljä eri väriä, joten voit valita juuri omaan sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Luo oma rauhoittava spa-kokemuksesi kotona ja anna itsellesi hetki rentoutumista ja hemmottelua.

Hanki omat ylelliset spa-tuotteemme ja luo oma kotispa, jossa voit rentoutua ja nauttia hetkestä. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset kotispan tuotteet, jotka tekevät arjestasi ylellistä ja rentouttavaa!

Spa tuotteet ovat myös ihana ja käytännöllinen lahjaidea! Kasaa ystävällesi, siskollesi, äidillesi tai ihan vain itsellesi ihana hemmottelulahja hiuspyyhkeestä, meikkipannasta ja kangasnaamiosta. Tuotteet toimitetaan tuotevyötteiden kanssa, josta löytyvät käyttö- ja pesuohjeet.