Search
Close this search box.

Helmirannekorut

Helmirannekorut

Upea valikoima käsityönä valmistettuja helmirannekoruja! Etsitkö täydellistä tapaa täydentää asukokonaisuuttasi elegantin naisellisesti? Helmirannekorumme tarjoavat sinulle juuri sen.

Näytetään tulokset 1–12 / 16

Jokainen helmirannekorumme on valmistettu huolellisesti valikoiduista helmistä ja laadukkaista materiaaleista, mikä takaa niiden kestävyyden ja kauneuden. Olit sitten etsimässä täydellistä asustetta arkeen tai erityistilaisuuteen, meiltä löydät varmasti etsimäsi.

Yksinkertaisen kaunis helmirannekoru

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat käytännöllisyys, ajattomuus ja kestävyys ja näiden arvojen pohjalta ovat valikoimamme ensimmäiset luonnonkivikorut ja helmirannekorut valmistuneet. Korut ovat ajattomia ja yksinkertaisen kauniita. Niiden suunnittelussa on pyritty korostamaan kivien omaa kauneutta yhdistelemällä niitä maltillisesti toisiinsa.

Helmirannekorut ovat ajaton valinta, joka sopii minkä tahansa tyylin ja tilanteen täydentäjäksi. Ne lisäävät eleganssia ja hienostuneisuutta asuusi sekä tuovat samalla persoonallista ilmettä.

Koru, joka kestää päivittäistä käyttöä

Jokaisen korun sisällä kulkee erittäin vahva läpinäkyvä joustonauha, joka palautuu omaan mittaansa aina venyttämisen jälkeen. Ei siis huolta, jos koru joutuu toisinaan lapsen käsiin venyteltäväksi.

Kaikki valikoimamme rannekorut on valmistettu yrittäjän itsensä käsissä Espoossa.

Luonnonkivirannekoru korostaa sinun parhaita piirteitäsi ja viimeistelee jokapäiväisen asusi! Lue lisää voimakivikoruista blogistamme.

Käytä yksittäin tai yhdistele näyttäväksi setiksi mielesi mukaan.