Search
Close this search box.

3 pienyrittäjää helpottavaa palvelua

OP Kevytyrittäjä ja 3 muuta pienyrittäjää helpottavaa palvelua

Jaa ystävälle

Kaupallinen yhteistyö OP Kevytyrittäjä -palvelun kanssa. OP Kevytyrittäjä -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää.

Toukokuussa 2023 minulla tulee sivutoimista yrittäjyyttä täyteen kolme vuotta. Näiden kolmen vuoden aikana olen oppinut valtavasti asioita todella monesta asiasta; valokuvauksesta, markkinoinnista, somesta, verkkokaupan ylläpidosta, kuvankäsittelystä, SEO:sta… Lista on pitkä. Onneksi on tarjolla helppokäyttöisiä pienyrittäjää helpottavia työkaluja ja palveluita, jotka ovat helpottaneet pikkuhiljaa yrittäjän taitojen omaksumista. Esittelen tässä postauksessa kolme työkalua ja palvelua, jotka ovat itselläni käytössä viikottain.

OP Kevytyrittäjä

Yrittäjyyden alusta asti minulle on ollut selvää, että ulkoistan kirjanpidon. Oli täysin selvää, että sen ulkoistaminen tulee poistamaan minulta ylimääräistä stressiä ja vapauttamaan reilusti aikaa itse työnteolle. Etenkin yrittäjyyden alussa, kun kaikki on uutta, voi kirjanpidolliset asiat tuntua jopa pelottavilta. Miten kirjoitan laskun niin että se on varmasti pätevä? Miten ja milloin tilitän alv:it? Miten teen veroilmoituksen? Kysymyksiä riittää! Halusin, että en ole itse yksin vastuussa siitä, että kaikki menee niin kuin pitääkin.

Kevytyrittäjä työn teossa

Valitsin kolme vuotta sitten OP Kevytyrittäjyyden ja olen ollut siihen valintaan todella tyytyväinen. Palvelu on erittäin helppo käyttää. Sen kautta pystyn sekä kirjoittamaan laskuja että tilittämään verkkokaupan myyntejä, niin että arvonlisävero pidätetään laskuista ja käteistilityksistä suoraan sivuun. OP Kevytyrittäjänä sain myös y-tunnuksen käyttööni, mikä oli minulle tärkeä kriteeri palvelua valitessani. OP Kevytyrittäjä chatti on myös ollut apunani useamman kerran ja YEL:n olen myös hoitanut palvelun kautta. Ja mikä palvelussa on parasta; se tekee kirjanpidon puolestani, hoitaa tarvittavien tietojen siirron suoraan verottajalle ilman, että minun tarvitsee kantaa asiasta huolta. Saan vain sähköpostiini tiedon asian hoitamisesta. Voisiko olla helpompaa!

OP Kevytyrittäjä palvelu veloittaa myyntisi arvonlisäverottomasta summasta 5 % (+ alv 24 %) palvelumaksun, ja mitään muita maksuja ei ole. Jos siis et tee myyntiä, et myöskään maksa palvelusta turhaan. Kilpailutin yrittäjäksi ryhtyessäni kirjanpitäjiä ja OP Kevytyrittäjyys oli erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto.

Jos sinua alkoi nyt kiinnostaa OP Kevytyrittäjyys, niin liittyessäsi palveluun tämän linkin kautta saat käyttöösi 50 euron arvoisen laskutusedun. Laskutusetu mahdollistaa sinun laskuttaa 1000 euroa ilman palvelumaksua.

Canva

Canva on graafisen suunnittelun työkalu, jonka ilmaisversiolla pärjää pitkälle. Suunnittelen Canvalla viikottain somemateriaaleja, markkinointimateriaalia ja blogin aloituskuvia. Olen suunnitellut Canvalla myös yrityksen tuotelaput, alkuvuosien käyntikortit sekä jälleenmyyjille lähetettävät esitteet ja hinnastot.

Canvan käyttö on helppo oppia kokeilemalla. Se sisältää valtavan määrän erilaisia valmiita kuvia, graafisia elementtejä ja fontteja. Sinne on helppo tallettaa brändivärit, joka nopeuttaa työskentelyä. Jos Canva on sinulle vielä vieras, niin suosittelen kokeilemaan sen käyttöä. Tulet oppimaan sen helposti ja huomaat, että Canvalla voi toteuttaa lähes mitä vain graafisia töitä.

kevytyrittäjä käsityöyrittäjä

Flodesk uutiskirje

Vaihdoin Flodeskin uutiskirjepalvelun käyttäjäksi Mailchimpistä vasta tänä keväänä. Flodesk on visuaalisesti innostava ja luovuuteen kannustava. Sen käyttö etenee step-by-step tyylillä ja käyttöönotto ei voisi olla helpompaa.

Flodeskiin on suunniteltu paljon erilaisia uutiskirjepohjia valmiiksi, joita muokkaamalla saat luotua nopeasti ja helposti visuaalisesti kauniita ja inspiroivia uutiskirjeitä. Flodeskissa pystyt luomaan erilaisia vastaanottajasegmenttejä, luomaan ajastettuja uutiskirjeitä ja rakentamaan uutiskirjeworkflown, jolloin uusille uutiskirjeen tilaajille lähtee automaatiolla esimerkiksi tutustumiskirjeet. Jos tykkäät käyttää Canvaa, tulet rakastumaan Flodeskin käyttöön.

Vaikka Flodeskin kuukausihinta on pienyrittäjälle korkea, en silti ole katunut palveluun vaihtoa päivääkään. Jos Flodesk tuntuu houkuttelevalta vaihtoehdolta, niin rekisteröitymällä käyttäjäksi tämän linkin kautta saat ensimmäisen vuoden puoleen hintaan. Muista luoda käyttäjätunnus etenemällä tuon linkin kautta, jotta saat hyödynnettyä edun.


Olisi kiva kuulla kommenteissa mitkä työkalut tai palvelut ovat sinulle pienyrittäjänä kaikkein tärkeimpiä! Mikäli sinulle heräsi mitään kysyttävää näistä työkaluista, voit laittaa minulle viestiä Instagramissa tai info@rusettia.fi.

Terkuin Henrika

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *