Search
Close this search box.

Uusimmat

Blogi_lahja ylioppilaalle ja valmistuneelle
Trendit

Kun mietit lahjaa naiselle, joka on saavuttamassa merkittäviä virstanpylväitä elämässään, haluat valita jotain, joka ei ole vain kaunista, vaan myös merkityksellistä. Luonnonkivihelmistä valmistetut helmikorut ovat täydellinen valinta tällaisiin tilaisuuksiin.

LUKEMAAN »
ByELoise hiuslenkit
Hiusasusteet

ByEloise hiuslenkit eivät ole vain hiusten piristäjiä, vaan myös tyylikkäitä käsikoruja ja rannekoruja. Nämä hiuslenkit tarjoavat sekä tyyliä että käytännöllisyyttä eri ikäisten naisten ja tyttöjen asuun

LUKEMAAN »
Trendit

Lahjan antaminen on enemmän kuin pelkkä ele; se on tapa ilmaista arvostustamme ja rakkauttamme. Kun etsit täydellistä lahjaa naiselle, haluat varmasti löytää jotain ainutlaatuista ja merkityksellistä. Tässä postauksessa autan sinua löytämään juuri sen oikean lahjan naiselle, joka ansaitsee parasta.

LUKEMAAN »
Self care

Syksy on aikaa, jolloin mieli kaipaa lämpöisiä vilttejä, höyryävää teetä ja hyvää kirjaa. Löydät tästä blogiartikkelista täydellisen kumppanin syksyisiin hetkiisi – kirjan, joka kietoutuu ympärillesi kuin pehmeä viltti ja vie sinut matkalle kohti hygge-tunnelmaa.

LUKEMAAN »
Trendit

Quiet luxury eli suomennettuna hiljainen ylellisyys on tyylisuunta, joka korostaa harkittua lähestymistapaa ylellisyyteen ja kulutukseen.

LUKEMAAN »
Self Care on muutakin kuin kurkkunaamioita / Kuva Tiia Gynther
Self care

Self Care on ollut viime vuosien hittisana. Sen turvin myydään kaikkea kasvonaamioista ja vihersmoothieihin. Todellisuudessa self care menee paljon syvemmälle itsensä kuunteluun ja arvostamiseen.

LUKEMAAN »
Siinä kaikki 🙂