Search
Close this search box.

Uusimmat

Trendit

Lahjan antaminen on enemmän kuin pelkkä ele; se on tapa ilmaista arvostustamme ja rakkauttamme. Kun etsit täydellistä lahjaa naiselle, haluat varmasti löytää jotain ainutlaatuista ja merkityksellistä. Tässä postauksessa autan sinua löytämään juuri sen oikean lahjan naiselle, joka ansaitsee parasta.

LUKEMAAN »
Self care

Syksy on aikaa, jolloin mieli kaipaa lämpöisiä vilttejä, höyryävää teetä ja hyvää kirjaa. Löydät tästä blogiartikkelista täydellisen kumppanin syksyisiin hetkiisi – kirjan, joka kietoutuu ympärillesi kuin pehmeä viltti ja vie sinut matkalle kohti hygge-tunnelmaa.

LUKEMAAN »
Trendit

Quiet luxury eli suomennettuna hiljainen ylellisyys on tyylisuunta, joka korostaa harkittua lähestymistapaa ylellisyyteen ja kulutukseen.

LUKEMAAN »
Self Care on muutakin kuin kurkkunaamioita / Kuva Tiia Gynther
Self care

Self Care on ollut viime vuosien hittisana. Sen turvin myydään kaikkea kasvonaamioista ja vihersmoothieihin. Todellisuudessa self care menee paljon syvemmälle itsensä kuunteluun ja arvostamiseen.

LUKEMAAN »
Poikien rusetti kruunaa juhla-asun / Kuva Annileena Vataja
Trendit

Rusetti on ajaton asuste joka viimeistelee poikien ja miesten juhla-asun. Kaunis pellava on kestävä materiaali, joka sopii hyvin erilaisiin juhliin ympäri vuoden.

LUKEMAAN »
Hiusturbaani hellii hiuksia
Hiusasusteet

Hiusturbaani eli hiuspyyhe on tuote, joka vie mukanaan ensimmäisesti kokeilusta lähtien. Hiukset hellävaraisesti kuivaava hiusturbaani lyö käytännöllisyydellään tavalliset kylpypyyhkeet mennen tullen eikä paluuta tavallisen pyyhkeen käyttöön enää ole.

LUKEMAAN »
Siinä kaikki 🙂