Uusimmat

Trendit

Quiet luxury eli suomennettuna hiljainen ylellisyys on tyylisuunta, joka korostaa harkittua lähestymistapaa ylellisyyteen ja kulutukseen.

LUKEMAAN »
Self Care on muutakin kuin kurkkunaamioita / Kuva Tiia Gynther
Self care

Self Care on ollut viime vuosien hittisana. Sen turvin myydään kaikkea kasvonaamioista ja vihersmoothieihin. Todellisuudessa self care menee paljon syvemmälle itsensä kuunteluun ja arvostamiseen.

LUKEMAAN »
Poikien rusetti kruunaa juhla-asun / Kuva Annileena Vataja
Trendit

Rusetti on ajaton asuste joka viimeistelee poikien ja miesten juhla-asun. Kaunis pellava on kestävä materiaali, joka sopii hyvin erilaisiin juhliin ympäri vuoden.

LUKEMAAN »
Hiusturbaani hellii hiuksia
Hiusasusteet

Hiusturbaani eli hiuspyyhe on tuote, joka vie mukanaan ensimmäisesti kokeilusta lähtien. Hiukset hellävaraisesti kuivaava hiusturbaani lyö käytännöllisyydellään tavalliset kylpypyyhkeet mennen tullen eikä paluuta tavallisen pyyhkeen käyttöön enää ole.

LUKEMAAN »
Mitä voimakivet kertovat
Korut

Luonnonkivien enrgisoiva vaikutus on tiedetty pitkään. Viime vuosina niiden käyttö on yleistynyt, mutta silti useilla voimakivien käyttöön liittyy tietynlaista mystiikkaa, jonka takia ne jäävät monille etäisiksi. Lue alta koruissamme yleisimmin käytetyistä kivistä.

LUKEMAAN »
Ystäväkirja

RUSETTIAN YSTÄVÄ – ELINA
Rusettian ystäväkirja esittelee ihan tavallisia upeita naisia, kuten me kaikki olemme!
Motivoidaan ja inspiroidaan yhdessä toisiamme!

LUKEMAAN »
Siinä kaikki 🙂