Search
Close this search box.

Sieluisa murretut 2pack peruskoko

18,90

Sieluisa-donitsit on valmistettu Porvoolaisen Studio Sieluisan vaatevalmistuksen ylijäämäkankaista. Materiaaleina tarkkaan valittuja vastuullisia Euroopassa valmistettuja kankaita.

Sieluisa-donitsit on valmistettu Porvoolaisen Studio Sieluisan vaatevalmistuksen ylijäämäkankaista. Jokainen erä on ainutlaatuinen ja tuotteita on saatavilla vain rajallinen määrä.

Studio Sieluisa on kotimainen vaatemerkki, joka valmistaa hidasta muotia tilauksesta sekä pienissä erissä. Yksi Studio Sieluisan tärkeimmistä arvoista on vastuullisuus. Tuotteiden elinkaarisuunnittelu, materiaalivalinnat ja kotimainen tuotanto ohjaavat yrityksen läpinäkyvää toimintaa.

Nyt vaatevalmistuksen viimeistekin ylijäämäpalat käytetään hyödyksi ja niistä valmistetaan Rusettian käsissä hiuksia helliviä hiusdonitseja!

Koko:

Perus – normaalipaksuisille hiuksille

Hiusdonitsin käyttö:

Hiusdonitsi on hiuksille hellävaraisempi kuin perinteinen ponnari, sillä se ei revi hiuksia ja ehkäisee niiden katkeilua. Oikean kokoinen hiusdonitsi pitää kampauksen tukevasti paikoillaan. Hiusdonitsia voidaan käyttää myös yöllä ehkäisemään hiusten takkuuntumista.

Materiaali:

Ribbineulos metsänvihreä: 84% Lenzing Ecovero viskoosi, 14% nylon, 2% elastaani (OEKO-TEX Standard 100). Ylellinen, pehmeä nelosribbi.

Ribbineulos ruoste: 84% Lenzing Ecovero viskoosi, 14% nylon, 2% elastaani (OEKO-TEX Standard 100). Ylellinen, pehmeä nelosribbi.

Sieluisa viininpunainen: 94% TENCEL lyocell, 6% elastaani (OEKO-TEX Standard 100). Kangas tuntuu ohuelta collegelta.

Sieluisa tummanvihreä: 94% TENCEL lyocell, 6% elastaani (OEKO-TEX Standard 100). Kangas tuntuu ohuelta collegelta.

Sammal tencel trikoo: 96% TENCEL lyocell, 4% elastaani (OEKO-TEX Standard 100). Ohut ja kevyt, erittäin hyvin laskeutuva kangas.

Ribbitrikoo tummanvihreä: 95% TENCEL modaali, 5% elastaani (OEKO-TEX Standard 100). Kangas ohutta ribbitrikoota.

 

 

Tutustu kaikkiin hiusdonitseihimme täältä.

Paino0,05 kg (kilogramma)
Hiusdonitsi 1.

Ribbineulos metsänvihreä, Ribbineulos ruoste, Viininpunainen, Tummanvihreä, Sammal tencel trikoo, Ribbitrikoo tummanvihreä

Hiusdonitsi 2.

Ribbineulos metsänvihreä, Ribbineulos ruoste, Viininpunainen, Tummanvihreä, Sammal tencel trikoo, Ribbitrikoo tummanvihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sieluisa murretut 2pack peruskoko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tykätä myös näistä