Search
Close this search box.

Hiusdonitsien esittely, Osa 3: Klassiset hiusdonitsit

Blogi hiusdonitsien esittely osa 3

Jaa ystävälle

Tämä postaus on osa kolmiosaista sarjaa, jossa esitellään valikoimamme erilaisia donitsimalleja ja käydään läpi minkälaisiin käyttötarkoituksiin mikäkin hiusdonitsi soveltuu parhaiten. Sarjan viimeisessä osassa käydään tarkemmin läpi klassisia hiusdonitseja, joihin muun muassa satiinidonitsit ja paljon muita valikoimamme hiusdonitseja lukeutuu.


Klassiset hiusdonitsit

Neljä vaaleaa hiusdonitsia kullanvärisessä korutelineessä. Hiusdonitsien alla lasirasiassa on luonnonkivikoru.
Hiusdonitsit ovat kauniita asusteita.

Millainen?

Klassisiin hiusdonitseihin on valikoimissamme luokiteltu muun muassa satiini-, vekki- ja viskoosikankaiset hiusdonitsit. Klassiset hiusdonitsit ovat ohuehkoa ja kauniisti laskeutuvaa materiaalia. Niitä löytyy niin luonnonkuiduista kuin keinokuiduistakin valmistettuja. Väri- ja kuosivalikoima on suurimmillaan klassisissa hiusdonitseissa. Nämä ovat hiusdonitseja, joilla muokkaat helposti asusi ilmettä. Valitse kuosillinen donitsi yksivärisen asun pariksi tai toisinpäin. Klassiset hiusdonitsit sopivat kauniisti myös juhlalookkiin. Monessa niistä löytyykin pientä kiiltoa, kuten satiinidonitseissa ja vekkidonitseissa.

Kenelle?

Klassiset hiusdonitsit sopivat erityisen hyvin normaalipaksuisille sekä ohuille ja hennoille hiuksille. Mutta myös pitkä ja paksuhiuksisille ponnarikampauksiin klassiset donitsit sopivat hyvin. Klassiset hiusdonitsit laskeutuvat hiuksiin kauniisti ja saavat ohuetkin hiukset näyttämään paksummilta mitä ne todellisuudessa ovat.

Klassisiin hiusdonitseihin pääset tutustumaan täällä.

Asiakaspalaute klassisesta hiusdonitsista:

“Lempparidonitsi, löytyy parissa eri värissä. Hyvä pito hiuksissa ja kreppikangas kiva tekstuuri!” Kreppidonitsi oliivi Hanna R.


Jos kaipaat lisää vinkkejä sopivan hiusdonitsin valintaan, niin laita minulle viestiä somessa tai sähköpostilla niin yritän auttaa parhaani mukaan!

Terkuin, Henrika

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *