Search
Close this search box.

Hiusdonitsien esittely, Osa 2: Ribbi- ja vakosamettidonitsit

Blogi Hiusdonitsien esittely osa 2

Jaa ystävälle

Tämä postaus on osa kolmiosaista sarjaa, jossa esitellään valikoimamme erilaisia donitsimalleja ja käydään läpi minkälaisiin käyttötarkoituksiin mikäkin hiusdonitsi soveltuu parhaiten. Toisessa osassa käydään tarkemmin läpi ribbi- ja samettidonitseja.


Ribbidonitsit

Ribbitrikoiset ribbidonitsit ovat ohutta ja laskeutuvaa materiaalia.

Millainen?

Ribbimateriaali on noussut yhdeksi viime aikojen suosituimmista materiaaleista niin lasten vaatteissa kun aikuisten koti- ja vapaa-ajanasuissakin. Eikä ihme, onhan ribbimateriaali ihanan pehmeä ja kivan näköinen. Ribbidonitseja löytyy valikoimistamme useita eri värejä. Ribbidonitsit ovat valikoimamme muhkeimpia donitseja.

Kenelle?

Ribbidonitsit sopivat monenlaiseen käyttöön. Materiaalin puolesta ne sopivat erityisen hyvin liukkaille ja painaville hiuksille. Niillä saa kietaistua hiukset huolettomasti nutturalle, joka pysyy hyvin paikoillaan reippaassakin menossa. Tyylillisesti ribbidonitsit sopivat erityisen hyvin vapaa-ajan lookkiin. Näillä lisäät helposti myös väriä muuten hillittyyn asuun tai vastaavasti valitset muuhun asuun matchaavan värin. Värivalikoimaa ribbidonitseissa on paljon, niin murrettuja kuin pastellisävyjäkin!

Ribbidonitsien valikoimaan pääset tutustumaan täältä.

Samettidonitsit

Vakosamettidonitsit ovat ihanan muhkeita hiusdonitseja
Vakosamettidonitsit ovat ihanan muhkeita hiusdonitseja

Millainen?

Samettidonitsit ovat muhkeita ja pehmoisia asusteita! Valikoimistamme löytyy pääasiassa vakosamettidonitseja, jodiden materiaali on kaikkea muuta kun se vakosametti, jota muistamme lapsuuden samettihouista 😀 Vakosamettidonitsiemme materiaali on 70 % puuvillaa. Puuvillaisten donitsien etu on siinä etteivät ne tee hiuksista talvipakkasillakaan sähköisiä.

Kenelle?

Vakosamettidonitsien kangas on laskeutuvampaa kuin ribbidonitsien kangas. Vakosametti mukailee erittäin hyvin hiuksia ja asettuu erityisen hyvin pitkiin, paksuihin ja erittäin raskaisiinkin hiuksiin. Samettidonitsin etu on se, että hieman nukkainen pinta antaa erityisen hyvän pidon hiuksiin, ja näin ollen se on erittäin hyvä valinta heille, jolla on liukkaat hiukset.

Samettidonitsien valikoimaan pääset tutustumaan täältä.


Jos kaipaat lisää vinkkejä sopivan hiusdonitsin valintaan, niin laita minulle viestiä somessa tai sähköpostilla niin yritän auttaa parhaani mukaan!

Terkuin, Henrika

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *