Search
Close this search box.

Mitä äitienpäivälahjaksi? 7 ideaa

Mitä äitienpäivälahjaksi? 7 ideaa

Jaa ystävälle

Tuottaako äitienpäivälahjan miettiminen haasteita? Haluaisit antaa tai ehkä toivoa itsellesi jotain muuta kuin kukkia ja suklaata. Kasasin alle seitsemän ihanaa lahjaideaa äitienpäiväksi.


Äidille lahjaksi hemmottelua

Kukapa ei hemmottelusta nauttisi? Hemmottelulahjan voisi siis sanoa olevan aika takuuvarma lahjaidea. Jos kauneushoitolan lahjakortti tuntuu etäiseltä idealta, suosittelen valitsemaan hemmottelulahjan, jolla spa-tunnelma tuodaan kotiin. Seuraavassa ideoita Rusettian valikoimasta.

Hiuspyyhe, meikkipanta ja kasvonaamio hemmotteluun
Hiuspyyhe, spa-panta, Lumene kasvonaamio / Kuva: Miina Barck Visuals
  • 1. Hiuspyyhe on tuote, joka on samalla yleellinen, mutta myös erittäin käytännöllinen. Hiuspyyhkeen käyttöön ottavalta asiakkaalta kuulen usein tämän lauseen: “En olisi voinut uskoa, miten käytännöllinen tuote tämä on!” Hiuspyyhkeellä kiedot kosteat hiukset näppärästi pois silmiltä suihkun jälkeen. Hiuspyyhkeen etu verrattuna hiuksiin kiedottuun kylpypyyhkeeseen on se, että se pysyy paikoillaan eikä valu alas esim pukiessa niin kuin pyyhe.
  • 2. Meikkipanta /spa-panta on todellinen arjen luksustuote. Käytä sitä pitämään hiukset pois silmiltä kun meikkaat tai suojaa hiuksesi kun teet itsellesi kasvojen kuorintaa tai pidät kasvonaamioita. Ihana lahjaidea, joka harvalta meistä vielä löytyy!
  • 3. Yhdistä hiuspyyhkeestä, meikkipannasta ja kasvonaamiosta hemmottelusetti! Mikä sen ihanampaa kuin äitienpäiväiltana saunan jälkeen kietoa hiuspyyhe hiuksiin ja levittää kosteuttava tai heleyttävä kasvonaamio kasvoille. Löydät valikoimastamme Lumenen kangasnaamiot.

Naiseuden koru äidille

Kukapa nainen ei haluaisi tulla muistutetuksi siitä kuinka upea, arvokas ja kaunis hän on! Luonnonkivikorumme ovat voimakoruja, jotka muistuttavat käyttäjän ranteessa joka päivä siitä kuinka upea hän on. Luonnonkivihelmistä valmistetut rannekorumme sisältävät ruusukvartsia ja kuukiveä, jotka ovat naiseuden ja itsevarmuuden kiviä. Katsotaanpa tarkemmin minkälaisia koruja äidille löytyy:

Luonnonkivihelmistä valmistettu rannekoru vaalean liilan satiinisen hiusdonitsin vieressä kultareunaisessa lasirasiassa.
Luonnonkivikoru ja hiusdonitsi / Kuva: Tiia Gynther
  • 4. Olet kaunis -luonnonkivikoru on valmistettu rakkauden ja naisellisuuden kivistä; ruusukvartsista ja kuukivestä. Ruusukvartsi on rakkauden kivi, joka kasvattaa itsevarmuutta ja huokuu empaattista energiaa. Kuukivi taas on tunteiden ja naisellisen energian kivi. Se vahvistaa herkkyyttä ja intuitiota. Rannekoru toimitetaan kauniissa hennon roosan värisessä korurasiassa ja on valmis lahjaksi sellaisenaan.
  • 5. Hellä-rannekorua koristaa valkoisten puuhelmien ympäröimänä yksi kaunis ruusukvartsihelmi. Korua koristava ruusukvartsi on rakkauden ja naisellisuuden kivi. Myös Hellä-rannekoru toimitetaan korurasiassa.
  • 6. Siro-rannekoru on nimensä mukaisesti kauniin siro. Siinä on hopeoitujen metallihelmien ympäröimänä kolme ruusukvartsihelmeä. Siro-koru on niin siro, että se on helppo sujauttaa ranteeseen joka päivä asun kuin asun kanssa. Siro-rannekoru toimitetaan vaaleassa kangaspussissa.

Valmis lahjasetti on helppo valinta

Jos vielä epäröit sopivan lahjan valintaa, suosittelen valitsemaan valmiiksi kasatun lahjasetin, josta löytyy kahden suomalaisen pienyrittäjän kauniit pienet tuotteet. Lahjasetti on kasattu kauneus ja käytännöllisyys silmällä pitäen. Lahjasetti sisältää myös kortin ja on näin ollen valmis sellaisenaan lähetettäväksi myös suoraan lahjan saajalle. Kaikki lahjasetin tuotteet ovat Suomessa valmistettuja.

  • 7. Lahjapaketti Ihana on täydellinen lahja ihania pieniä asioita arvostavalle. Se sisältää Rusettian hiusdonitsin, onnittelukortin sekä MioSa Design puuhelmiavaimenperän. Kaikki käytännöllisiä ja tarpeellisia tuotteita valmiiksi lahjarasiaan pakattuna. Tästä helpommaksi lahjan hankkiminen ei mene!
Lahjapaketti Ihana naiselle / Kuva: Miina Barck Visuals
Lahjapaketti Ihana naiselle / Kuva: Miina Barck Visuals

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua oman äitisi tai puolison muistamiseen! Tai ehkä sait näistä ajatuksen mitä voisit itse toivoa lahjaksi.

Äitienpäivälahjoja pääset ostamaan täältä.

Ikimuistoista juhlapäivää toivottaen, Henrika

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *