Search
Close this search box.

Mitä voimakivet kertovat?

Mitä voimakivet kertovat

Jaa ystävälle

Luonnon voimakivien energisoiva vaikutus on tiedetty pitkään. Viime vuosina niiden käyttö on yleistynyt, mutta silti useilla voimakivien käyttöön liittyy tietynlaista mystiikkaa, jonka takia ne jäävät monille etäisiksi. Lähdin itse tutustumaan voimakiviin ihastuttuani ensin Pinterestissä luonnonkivirannekoruihin. Pikkuhiljaa selvittämällä opin tunnistamaan kiviä ja niiden vaikutuksia. Lue alta koruissamme yleisimmin käytetyistä kivistä.


1. Voimakivi: Ruusukvartsi

Ruusukvartsi on rakkauden kivi. Se kasvattaa itsevarmuutta ja huokuu feminiinistä ja empaattista energiaa. Ruusukvartsi hoitaa särkynyttä sydäntä ja parantaa ihmisten välistä kanssakäymistä, hälventää surua ja pelkoa. Se opettaa armollisuutta itseään kohtaan ja kohottaa mielialaa. Valitse ruusukvartsi avuksi itsesi hyväksymiseen ja sitä kautta kasvattamaan itsetuntoa. Ruusukvartsi on lempeän energian kivi, joka auttaa rakastamaan niin itseään kuin muita. Ruusukvartsi on härän kivi. Rannekoruissamme käytetyt ruusukvartsihelmet ovat huurrettuja ja väriltään hyvin hennon vaaleanpunaisia.

Ruusukvartsihelmet koristavat rannekoruja
Ruusukvartsihelmet koristavat rannekoruja / Kuva Tiia Gynther

2.  Voimakivi: Kuukivi

Kuukivi on tunteiden ja naisellisen energian kivi. Se vahvistaa herkkyyttä ja intuitiota sekä hillitsee ylireagointia. Kuukivi auttaa myös tasapainottamaan hormonitoimintaa. Sitä voidaankin käyttää apuna kuukautisten, murrosiän ja vaihdevuosien aikaan. Kuukivi rauhoittaa ja vapauttaa tunteita. Kuukivi lievittää täyden kuun aiheuttamaa levottomuutta. Siitä voi myös olla apua tukemaan raskautta, synnytystä, imettämistä ja hedelmöittymistä. Kuukivi on ravun ja vaa’an kivi. Rannekoruissamme käytetyt kuukivihelmet ovat väriltään harmahtavan valkoisia, ja niissä saattaa esiintyä harmaata marmorikuvioita muistuttavaa pintaa.

Kuukivi on väriltään marmoroitu vaaleanharmaa / Kuva Tiia Gynther

3. Voimakivi: Jaspis

Jaspis on iloisen elinvoiman kivi. Se auttaa poistamaan negatiivisia ajatuksia ja tunteita ja taistelee niiden syntymistä vastaan. Jaspis vahvistaa ja suojaa kantajaansa, kun sitä kantaa pitkäjänteisesti. Jaspis on hitaasti työskentelevä kivi. Jaspis auttaa elämään hetkessä ja palauttaa mieleesi niitä asioita, joista olet aiemmin nauttinut. Jaspis on oinaan, skorpionin ja kauriin kivi. Rannekoruissamme käytetyt jaspishelmet ovat väriltään kirsikankukan vaaleanpunaisia ja harmaa-mustapilkullisia dalmatialaiskiviä.

Jaspis rannekoru / Kuva Tiia Gynther
Jaspis rannekoru antaa voimaa ja vahvistaa kantajaansa. / Kuva Tiia Gynther

Mikäli sinulle heräsi mitään kysyttävää koruistamme ja niissä käytetyistä kivistä, laita rohkeasti viestiä tai kommentoi alle.

Rakkaudella Henrika

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *