Search
Close this search box.

Hiusturbaani hellii hiuksia

Hiusturbaani hellii hiuksia

Jaa ystävälle

Hiusturbaani eli hiuspyyhe on tuote, joka vie mukanaan ensimmäisesti kokeilusta lähtien. Hiukset hellävaraisesti kuivaava hiusturbaani lyö käytännöllisyydellään tavalliset kylpypyyhkeet mennen tullen eikä paluuta tavallisen pyyhkeen käyttöön enää ole. Sukelletaanpa vähän syvemmin vohvelikankaisen hiusturbaanin ominaisuuksiin ja moniin käyttömahdollisuuksiin.


Hiusturbaani kuivaa hiukset hellävaraisesti

Hiusturbaanin käytön suurin hyöty on se, että se kuivaa hiuksesi hellävaraisesti. Märät hiukset ovat erityisen alttiit vaurioille. Märkinä hiukset ovat erityisen taipuisat ja katkeilevat helposti, jos niihin kohdistuu muun muassa hankaavaa liikettä. Hiusturbaanin käyttö suojaa hiuksia hankaukselta toisin kuin hiusten kuivaaminen tavalliseen pyyhkeeseen hieromalla. Hiusturbaanin käyttö auttaa pitämään hiukset vahvoina, kauniina ja elinvoimaisina.

Isoruutuisesta vohvelikankaasta valmistettu hiusturbaani on erityisen imukykyinen. Kun kiedot hiukset hellävaraisesti hiusturbaanin sisään suihkun jälkeen, se imee hiuksista tehokkaasti kosteutta, joka itsessään lyhentää föönauksen tarvetta. Mitä vähemmän hiuksiasi lämpökäsittelet, sitä vähemmän ne kuivuvat, ja näin ollen pysyvät helpommin hyvinvoivina.

Hiuspyyhe ja hiusturbaani kuivaavat hiukset hellävaraisesti
Hiusturbaani kuivaa hiukset hellävaraisesti. / Kuva Tiia Gynther

Hiusturbaanin monet käyttömahdollisuudet

Hiusturbaani ei sovellu ainoastaan hiusten kuivaamiseen vaan sillä on monia muitakin käyttömahdollisuuksia.

  1. Hiusturbaania voidaan käyttää hiusnaamion kanssa tehostamaan naamion vaikutusta. Levitä hiusnaamio hiuksiisi ja kiedo hiukset hiusturbaanin sisään. Näin hiukset pysyvät paikoillaan naamion käsittelyajan eikä hiusnaamiota levity ympäri niska-hartiaseutuasi turhaan.
  2. Hiusturbaani pitää märät hiuksesi paikoillaan, kun kuivaat ja rasvaat itseäsi. Mikään ei ole ikävämpää kuin kylpypyyheeseen käärittyjen märkien hiusten levähtäminen juuri rasvatulle iholle.
  3. Hiusturbaani on kätevä tapa suojata hiuksia saunan kuumuudelta ja se päässä voit myös istua talvella paljussa kastelematta hiuksiasi.
  4. Hiusturbaani soveltuu myös hiusten suojaamiseen kasvonaamion tai meikkaamisen aikana. Tähän tarkoitukseen Rusettian valikoimista löytyy myös meikkipanta.
  5. Helteellä hiuspyyhe viilentää, kun laitat sen hetkeksi pakkaseen ja kiedot sitten hiuksiisi.
Kiedo hiukset hellävaraisesti hiuspyyhkee sisään. / Kuva Tiia Gynther
Kiedo hiukset hellävaraisesti hiusturbaanin sisään. / Kuva Tiia Gynther

Vohvelikankainen hiusturbaani soveltuu myös Curly Girl -metodia käyttävälle

Curly girl – metodissa hiukset kuivataan “ploppaamalla” eli kuivaamalla hiukset puuvillaiseen pyyhkeeseen, lakanaan tai vaikka vanhaan t-paitaan. Vohvelikankainen hiuspyyhe soveltuu tähän tarkoitukseen erittäin hyvin. Tavallisen froteisen kylpypyyhkeen karkeat kuidut saavat hiukset pörrööntymään, jos hiuksia kuivataan hankaamalla niitä pyyhkeeseen. Puuvillainen pyyhe imee kosteuden tehokkaasti hiuksista tekemättä niistä pörröisiä.

Hiusturbaani kiinnitetään napilla / Kuva Tiia Gynther
Hiusturbaani kiinnitetään napilla / Kuva Tiia Gynther

Osta oma hiusturbaanisi täältä. Valittavinasi on neljä eri värivaihtoehto.

Hemmotteluterveisin, Henrika


Mihin seuraavaksi?

  • Haluatko tutustua myös muihin spa tuotteisiimme? Löydät verkkokaupastamme myös vohvelikankaiset meikkipannat.
  • Oletko uusi täällä? Lue lisää Rusettiasta täältä.
  • Haluatko kuulla jatkossa ensimmäisenä uusista blogipostauksista ja kampanjoista? Tilaa uutiskirjeemme alta.

byeloise curly girl hiusdonitsi hiuspyyhe hiusvinkit hyvinvointi isänpäivä joulu kirjasuositukset lahjaidea luonnonkivikoru pienyritys polttarit rannekoru rusetti self care ideat silkkidonitsi spa tyyli voimakoru yrittäjä ystäväkirja äitienpäivä

1 ajatus aiheesta “Hiusturbaani hellii hiuksia”

  1. Paluuviite: Lahja naiselle - sykähdyttävät ideat | Parhaat lahjavinkit blogista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *