Search
Close this search box.

Polttariasusteet, joilla on käyttöä jatkossakin!

Morsiamella ja kaasoilla samanväriset hiusdonitsit polttareissa.

Jaa ystävälle

Polttareiden suunnittelu käy keväisin vauhdikkaana. Kaasot ja polttariporukka suunnittelevat ikimuistoista päivää morsiamelle. Monet haluavat myös rakentaa ryhmätunnelmaa yhdenmukaisilla asusteilla. Lue alta vinkit joilla valitsette polttareihin asusteet, joilla on käyttöä jatkossakin!


Polttarijäsenillä yhdenmukaiset hiusdonitsit ranteessa tai hiuksissa.
Polttarijäsenillä ranteessa ja hiuksissa samanväriset donitsit.

Polttareiden ideoiminen on hauskaa yhteistä puuhaa. Polttareihin mietitään aktiviteetteja, ohjelmaa ja puuhaa, majoitusta ja ruokailua. Usein myös halutaan miettiä polttariporukalle jotain yhdenmukaista asua, asustetta tai väriteemaa. Morsiankin saatetaan haluta pukea, niin että hän erottuu porukasta morsiamena.

Morsiamen pukeutuminen polttareissa

Onneksi nykyään morsiamen nolaamiskulttuuri on jo vähenemään päin. Morsianta ei enää haluta pukea noloihin minimekkoihin tai rooliasuihin. Monissa polttareissa morsiamen päivä saattaa alkaakin ihanalla hemmottelulla, vaikkapa kampaajan tai maskeeraajan tekemällä kampauksella tai meikillä. Morsiamen voi antaa pukeutua omiin vaatteisiinsa ja asustaa hänet samalla väriteemalla kuin muutkin polttareihin osallistujat. Jos morsiamen roolia halutaan korostaa, hänelle voidaan valmistaa esimerkiksi “Bride to be” -olkanauha satiinista. Polttareiden aikana jokainen osallistuja voi kirjoittaa tussilla oman viestinsä morsiamelle olkanauhaan, joka jää hänelle muistoksi päivästä.

Morsiamella olkanauha ja hiusdonitsi hiuksissa.
Morsiamella polttareissa olkanauha ja hiusdonitsi häiden teemavärissä.

Polttareiden väriteema

Lähes kaikissa häissä on jonkinlainen väriteema. Yksi tai useampi väri, jonka ympärille häiden koristeet suunnitellaan. Sama väri tai värit voivat myös näkyä kaasojen pukeutumisessa. Voisitteko ottaa tämän morsiamelle mieleisen väriteeman käyttöön jo polttareihin? Voi olla aika paljon vaadittu polttariporukalta löytää kaikkien vaatekaapista vaikkapa pinkit paidat. Helpompi ja kukkarolle ystävällisempi keino on lähestyä yhdenmukaista väriteemaa asusteiden kautta. Hiusdonitsi häiden teemavärissä on yksinkertainen, mutta näyttävä keino osoittaa koko polttariporukan kuuluvan samaan porukkaaan!

Asuste, jolla on käyttöä polttareiden jälkeenkin!

Hiusdonitsi on siitä hauska asuste koko polttariporukalle, että sen voi laittaa joko hiuksiin tai ranteeseen. Se on tarpeeksi näkyvä, niin että ulkopuoliset varmasti kiinnittävät huomiota siihen, että teillä on samanväriset asusteet! Pinkit hiusdonitsit kymmenen naisen hiuksissa tai ranteissa ei varmasti jää kadulla huomaamatta 😀 Jos valitsette donitsit häiden teemavärissä, onkin hauska sujauttaa donitsi häihin mukaan laukkuun, jolloin viimeistään loppuillasta voikin jo kietaista hiukset donitsilla kiinni. Häiden teemaväri on varmasti morsiamelle niin mieleinen, että hiusdonitsia tulee käytettyä häiden jälkeenkin.


Rusettian valikoimista löytyy monen värisiä Espoossa valmistettuja donitseja. Yli 10 kappaleen tilauksiin voitte myös pyytää tarjousta tietyn värisistä donitseista, joita ei valikoimistamme tällä hetkellä löydy. Meihin saa yhteyden sivun alaosan yhteydenottokaavakkeella, sähköpostilla info@rusettia.fi tai Instagramissa @rusettia.


Ikimuistoista polttaripäivää toivotellen, Henrika

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *