Search
Close this search box.

4 vinkkiä rannekorujen yhdistelemiseen

Naisen ranteessa kolme rannekorua.

Jaa ystävälle

Luonnonkivikorut ovat kauniita yksin ja yhdessä. Lue alta vinkit ja inspiraatiota korujen yhdistämiseen keskenään!

1. Yhdistä erikokoisia rannekoruja

Erikokoisten rannekorujen yhdistäminen on helppo keino muokata korujesi ilmettä. Suosittelen käyttämään yhtä tai kahta isompaa korua ja yhdistämään siihen pienempihelmisiä koruja. Yhdistämällä liian monta isoa korua, voi yleisilmeestä tulla raskas, mutta kun joukossa on pienempihelmisiä koruja tulee kokonaisuudesta mielenkiintoinen. Yhdistä esimerkiksi Olet kaunis! -luonnonkivikoru ja Siro-rannekoru toisiinsa ja ajattoman kaunis lookki on taattu.

Naisen ranteessa kaksi eri kokoista luonnonkivirannekorua.
Olet kaunis -luonnonkivikoru ja Siro-rannekoru. Kuva: Tiia Gynther

2.  Sekoita eri kivilajeja ja materiaaleja

Unohda sääntö yhdistää vain samaa kivilajia olevia koruja. Rannekoruja yhdistäessä kaikki on sallittua! Aivan kuten minäkin olen tehnyt koruja suunnitellessani. Yhdistele rohkeasti puuta, kiveä ja metallia ja saat mielenkiintoisen ilmeen.

3. Leikittele väreillä

Klassinen keino yhdistää rannekoruja toisiinsa on luoda ihastuttavia väriyhdistelmiä. Valitse samaan sävymaailmaan sopivia värejä saadaksesi yhdenmukaisen ilmeen tai leikittele väreillä, yhdistele vaikka vastavärejä ja luo upeita kokonaisuuksia! Mitkä värit inspiroivat pukeutumistasi tällä hetkellä? Valitse niitä sävyjä myös koruusi. Vaalean roosan kokonaisuuden saat luotua yhdistämällä Hellä- ja Siro -rannekorut.

Naisen ranteessa kaksi helmirannekorua.
Hellä- ja Siro-rannekoru luovat yhdessä vaalean roosan värisen yhdistelmän. Kuva: Tiia Gynther

4. Pidä mielessä minkälaista energiaa tavoittelet

Minkälaista energiaa tavoittelet? Haluatko korusi vahvistavan naisellisuuttasi, helpottavan täyden kuun vaikutuksia, vahvistavan fyysistä oloa? Jos pidät tietyn energiatason saavuttamista tai vahvistamista korun tärkeimpänä ominaisuutena, suosittelen yhdistämään samaan energiaan tähtääviä koruja keskenään. Esimerkiksi naisellisuuteen ja itsetunnon vahvistamiseen sopivia kiviä ovat ruusukvartsi ja kuukivi, joita Hellä-, Siro- ja Olet kaunis-luonnonkivikoruissa on käytetty.

Kerro kommenteissa sinun vinkit korujen yhdistämiseen!

Rakkaudella Henrika

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *