Search
Close this search box.

Kurssit

Kurssit

Tervetuloa tutustumaan inspiroiviin ja rentouttaviin workshopeihimme sekä Lempeän arjen minikurssiin! Sukelletaan oman luovuuden löytämiseen ja arjesta nauttimisen taitoon.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Workshopit on suunniteltu naisille, jotka kaipaavat hetken omaa aikaa kiireisen arjen keskellä. Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden rentoutua, inspiroitua ja uppoutua luovan tekemisen maailmaan yhdessä muiden samanhenkisten naisten kanssa.

Käden taitojen lisäksi korostan hetkessä elämisen tärkeyttä ja arjen pienien ilojen löytämistä. Jokainen workshop on suunniteltu huolella, jotta voit irrottautua arjen kiireistä ja uppoutua luovuuden maailmaan täysillä.

Minikurssi ja workshopit ovat syntyneet omakohtaisesta tarpeesta luoda tietoisesti arkeen lisää oman näköisiä pieniä hetkiä, jotka auttavat jaksamaan ja palautumaan. Tarpeesta muistaa kuka minä olen, muutakin kuin vain äiti!

Ota hetki aikaa itsellesi, tule mukaan inspiroivaan workshopiin tai uppoudu minikurssille omalta sohvaltasi. Uskon, että jokainen hetki on mahdollisuus löytää jotain uutta ja kaunista, ja haluan auttaa sinua tekemään juuri niin. Tervetuloa mukaan kokemaan iloa, yhdessäoloa ja luovuutta!