Search
Close this search box.

Arjen voimakortit – digitaalinen tuote

9,90

Voimakortit inspiroimaan, voimaannuttamaan ja tuomaan iloa arkeesi. Käytä niitä päivittäisinä muistutuksina omasta kauneudestasi, kyvykkyydestäsi ja siitä, että pärjäät loistavasti juuri sellaisena kuin olet.

Mikä on voimakortti?

Voimakortit ovat inspiroivia ja voimaannuttavia kortteja, jotka sisältävät positiivisen viestin eli affirmaation. Niiden tarkoitus on tarjota päivittäistä tukea, rohkaisua ja muistutusta omasta vahvuudestasi. Voimakortit ovat erinomainen tapa pysähtyä hetkeksi arjen kiireessä, ottaa aikaa itsellesi ja löytää uusia näkökulmia elämään.

Ne sopivat käytettäväksi yksinään tai osana mindfulness- ja hyvinvointiharjoituksia. Ne voivat tuoda iloa ja voimaa mihin tahansa elämäntilanteeseen, myös ihan tavalliseen arkipäivään.

Rusettian voimakortit

Rusettian digitaaliset voimakortit on luotu tarjoamaan arjen keskelle pysähtymisen hetkiä, kauneutta ja voimaannuttavia muistutuksia. Tuote on ladattava pdf tiedosto, joka sisältää ohjeet korttien käyttöön sekä 20 tulostettavaa tai digitaalisena käytettävää voimakorttia.

Jokainen kortti sisältää positiivisen viestin, joka kannustaa sinua muistamaan oman vahvuutesi. Nämä kortit on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat löytää aikaa itselleen, nauttia pienistä kauniista hetkistä ja vahvistaa yhteyttä omaan itseensä hektisessä arjessa.

Voimakorttimme sopivat täydellisesti käytettäväksi osana päivittäisiä rituaaleja, kuten aamun aloitusta tai iltarauhoittumista. Voit nostaa kortin päivittäin inspiroimaan ja ohjaamaan ajatuksiasi, asettaa sen näkyvälle paikalle muistutukseksi tai ottaa sen mukaan kulkemaan mukanasi päivän eri tilanteissa.

Rusettian voimakortit ovat kauniisti suunniteltuja, jotta ne tuovat iloa ja harmoniaa päivääsi. Ne sopivat kaikille, jotka haluavat lisätä elämäänsä hitusen enemmän kauneutta, rauhaa ja voimaa.

Tekniset tiedot

  • Pdf-tiedosto
  • 9 sivua (ohjeet tulostamiseen, ideoita sekä tulostettujen että digitaalisten korttien käyttöön)
  • 20 voimakorttia
  • Kortit on suunnitellut Rusettian perustaja Henrika

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arjen voimakortit – digitaalinen tuote”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tykätä myös näistä