Search
Close this search box.

Korupaja: Luo oma tarinasi korulla

69,00

Seuraava korupaja on suunnitteilla!

Tervetuloa mukaan inspiroivaan ja rentouttavaan workshopiin, jossa voit vapauttaa oman luovuutesi ja luoda kauniin rannekorun luonnonkivihelmistä. Tämä hetki on sinun omaa aikaasi arjen keskellä, jolloin voit pysähtyä, hengähtää ja uppoutua luovuuden inspiroivaan maailmaan.

Varasto loppu

Mitä?

Workshopin aikana rakennat ensin ohjauksessani moodboardin, jonka avulla pääset syventymään omiin mieltymyksiisi ja tunteisiisi. Moodboardit toimivat inspiraationa rannekorun suunnittelussa.
Kun moodboardit ovat valmiit, siirrymme rannekorujen suunnitteluun ja valmistukseen. Käytämme aitoja luonnonkivihelmiä, joista jokainen on kuin pieni tarina itsessään. Ne voivat tuoda mukanaan tasapainoa, voimaa ja kauneutta arkeesi. Valmista rannekoru, joka kertoo oman tarinasi, tukee olotilaasi ja muistuttaa sinua kauneuden läsnäolosta ympärilläsi.
Illan jälkeen lähdet kotiin mukanasi luonnonkivihelmistä valmistettu henkilökohtainen rannekoru.

Missä ja milloin?

Helsinki, Lauttasaari Puoti Pihlajan varjossa Gyldenintie 3
Aika:
Ohjaaja: Henrika Berg

Hinta:

69 euroa, sisältää tarvikkeet moodboardiin ja koruun sekä kankaisen korupussin.

Tarjolla myös pientä syötävää.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on peruttavissa veloituksetta 14vrk ennen kurssin ajankohtaa. 14vrk jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme puolet kurssin hinnasta tai paikan voi vaihtaa toiselle kurssipäivälle.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän rentouttavaan luovan tekemisen iltaan! Anna luonnonkivien inspiroida sinua luomaan jotain ainutlaatuista ja merkityksellistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korupaja: Luo oma tarinasi korulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tykätä myös näistä