Search
Close this search box.

Self Care

voimakortit arkeen_blogi
Self care

Voimakorttien tarkoitus on tarjota päivittäistä tukea, rohkaisua ja muistutusta omasta vahvuudestasi. Voimakortit ovat erinomainen tapa pysähtyä hetkeksi arjen kiireessä, ottaa aikaa itsellesi ja löytää uusia näkökulmia elämään.

LUKEMAAN »
Self care

Syksy on aikaa, jolloin mieli kaipaa lämpöisiä vilttejä, höyryävää teetä ja hyvää kirjaa. Löydät tästä blogiartikkelista täydellisen kumppanin syksyisiin hetkiisi – kirjan, joka kietoutuu ympärillesi kuin pehmeä viltti ja vie sinut matkalle kohti hygge-tunnelmaa.

LUKEMAAN »
Self Care on muutakin kuin kurkkunaamioita / Kuva Tiia Gynther
Self care

Self Care on ollut viime vuosien hittisana. Sen turvin myydään kaikkea kasvonaamioista ja vihersmoothieihin. Todellisuudessa self care menee paljon syvemmälle itsensä kuunteluun ja arvostamiseen.

LUKEMAAN »
Lue blogista 10 minuutin self care ideat
Self care

10 minuutin self care ideat, joilla muutat päiväsi suunnan parempaan. Jo 10 minuutinkin tauko päivään voi tehdä ihmeitä!

LUKEMAAN »
Self care

Vieriiko viikot eteenpäin ilman, että edes huomaat? Jos me ei koskaan pysähdytä miettimään tulevaa viikkoa tai kuukautta, niin päivät ja viikot vaan jatkaa vierimistään. “Self Care – kuukausi kuukaudelta” postaus kannustaa pysähtymään kuukauden vaihtuessa ja miettimään mitä asioita haluaisit tehdä ja kokea seuraavan kuukauden aikana.

LUKEMAAN »