Search
Close this search box.

Syksyn lukuhetkiin: Kirjasuositukset tunnelmalliseen hygge-tunnelmaan

Jaa ystävälle

Sisältää affiliate mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Syksy on aikaa, jolloin mieli kaipaa lämpöisiä vilttejä, höyryävää teetä ja hyvää kirjaa. Löydät tästä blogiartikkelista täydellisen kumppanin syksyisiin hetkiisi – kirjan, joka kietoutuu ympärillesi kuin pehmeä viltti ja vie sinut matkalle kohti hygge-tunnelmaa. Luvassa on kattava kokoelma kirjasuosituksia, jotka kuljettavat sinut syksyn värikkäisiin maisemiin ja tarjoavat ripauksen tanskalaisen kodikkuuden taikaa. Löydät täältä teoksia, jotka täydentävät syksysi lämpimällä lukuhetkellä. Valmistaudu upottamaan itsesi syksyn tunnelmalliseen hyggeen kirjojen siivittämänä!

Hyggen taikaa: Tanskalaisen tunnelman salat

.

Meik Wiking – Hygge: Tanskalainen onni (The Little Book of Hygge: Danish Secrets to Happy Living)

Tämä kirja on must-read kirja joka syksy! Kirja antaa syvällisen katsauksen tanskalaiseen elämäntapaan ja hyggen käsitteeseen. Hygge korostaa mukavuutta, tunnelmallisuutta, ystävyyttä, perhe-suhteita ja elämästä nauttimista. Meik Wiking on kirjoittanut kirjan niin ihanalla tanskalaisella tunnelmalla, että huomaat helposti hyppääväsi ajatuksissa sateisille Kööpenhaminen kaduille, joista astut sisään tunnelmallisen lämpöiseen kotiin takkatulen ja kynttilöiden ääreen juomaan lasillisen punaviiniä ystävien kanssa lautapelejä pelaten ja vilttiin kietoutuen!

Maya ThoresenHygge: Discovering The Danish Art Of Happiness – How To Live Cozily And Enjoy Life’s Simple Pleasures

Tätä kirjaa voisi kuvailla hyggeilyn käsikirjaksi. Kirja kertoo, miten omaksua hygge-tunnelmaa elämän eri osa-alueilla, kuten kotona, töissä ja ystävyyssuhteissa. Se myös opettaa näkemään ja luomaan hygge-tunnelmaa eri vuodenaikoina ja juhlapyhinä. Kirjan lopussa on myös hauska hygge haaste! Tämä kirja opettaa nauttimaan elämän pienistä iloista. Tässä kirjassa on vähemmän visuaalista silmänruokaa, ja se onkin kuunneltavissa *Nextoryssa.

Olivia TelfordHygge and Lagom: The Secrets of the Danish and Swedish Art of Living a Balanced, Happy Life

Kirja tutkii sekä hyggeä että lagomia, keskittyen erityisesti tanskalaiseen ja ruotsalaiseen elämäntapaan ja onnen salaisuuksiin. Lagomilla viitataan pohjoismaalaiseen kansanviisauteen tai elämän ohjeeseen “kohtuudella/riittävästi/tasapainoisesti”. Kirja on visuaalisesti kaunis teos, jonka parissa mieli lepää monella tapaa.

Sisäistä rauhaa syksyyn: Hyvinvointikirjallisuuden aarteet

.

Ken Mogi – Löydä oma ikigai: Japanilainen tie elämän voimaan

Kirja tutkii japanilaisen ajattelutavan, ikigain, käsitettä. Ikigai liittyy japanilaiseen herkkyyteen ja pitkäikäisyyten ja tarkastelee sitä mikä tuo elämään merkitystä ja onnea. Tämä myötätuntoinen opas kannustaa löytämään oman intohimon ja tarkoituksen elämässä. Kirja on kuunneltavissa *Nextory -äänikirjapalvelussa.

Florence Williams – Metsän parantava voima

Jos joku, niin tämä kirja saa sinut laittamaan saappaat jalkaan ja lähtemään metsään! Kirja selvittää luonnon vaikutusta hyvinvointiin ja tarjoaa näkemyksiä siitä, miten luonnossa oleilu voi parantaa meidän mielialaa ja fyysistä sekä henkistä terveyttä. Tämäkin opus on kuunneltavissa *Nextoryssa.

Jon Kabat-Zinn – Mindfulness: Tietoisen läsnäolon perusteet

Kirjan on kirjoittanut mindfulnessin kehittäjä ja kirjaa voikin pitää kattavana oppaana tietoiseen läsnäoloon. Kirja pitää sisällään mindfulnessin perusharjoituksia sekä viisi ohjattua meditaatiota. Tämä kirja sopii sinulle vaikka olisit vasta aloittelija meditaation ja tietoisen läsnäolon maailmassa.


Toivottavasti tästä listasta löytyi sinulle mieluista luettavaa tähän syksyyn! *Nextory -äänikirjapalvelun kautta voit lähteä kuuntelemaan kirjoja 30 päivän ilmaisellä kokeilujaksolla. Tunnelmallisia lukuhetkiä toivotellen,

Henrika


Mihin seuraavaksi?

  • Haluatko rakentaa syksyisen lukuhetken lisäksi kotiisi tunnelmallista spahenkeä? Löydät pehmeät vohvelikankaiset tuotteet täydelliseen spa-tunnelmaan verkkokaupastamme.
  • Oletko uusi täällä? Lue lisää Rusettiasta täältä.
  • Haluatko kuulla jatkossa ensimmäisenä uusista blogipostauksista ja kampanjoista? Tilaa uutiskirjeemme alta.

byeloise curly girl hiusdonitsi hiuspyyhe hiusvinkit hyvinvointi isänpäivä joulu kirjasuositukset lahjaidea luonnonkivikoru pienyritys polttarit rannekoru rusetti self care ideat silkkidonitsi spa tyyli voimakoru yrittäjä ystäväkirja äitienpäivä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *