Search
Close this search box.

Voimakortit: Inspiraatiota ja tukea jokapäiväisiin hetkiin

voimakortit arkeen_blogi

Jaa ystävälle

Voimakortit ovat inspiroivia ja voimaannuttavia kortteja, jotka sisältävät positiivisen viestin eli affirmaation. Niiden tarkoitus on tarjota päivittäistä tukea, rohkaisua ja muistutusta omasta vahvuudestasi. Voimakortit ovat erinomainen tapa pysähtyä hetkeksi arjen kiireessä, ottaa aikaa itsellesi ja löytää uusia näkökulmia elämään. Tästä postauksesta löydät ideoita voimakorttien käyttöön arkisissa hetkissä.

Aamun aloitus voimakorteilla: positiivinen alku päivään

Aloita aamusi voimakorteilla, ja saat päivääsi heti positiivisen vireen. Heräämisen jälkeen, ennen kuin kiireinen arki vie mukanaan, ota hetki itsellesi. Valitse satunnainen voimakortti ja lue sen viesti hitaasti, keskittyen jokaiseen sanaan. Voit pitää korttia hetken kädessäsi, sulkea silmäsi ja hengittää syvään, antaen kortin voimaannuttavan viestin juurtua mieleesi.

Kortin viesti voi antaa sinulle päivän teeman tai intention – esimerkiksi itseluottamusta, rauhallisuutta tai kiitollisuutta. Voit pitää kortin näkyvillä esimerkiksi työpöydällä tai keittiön pöydällä muistuttamassa sinua päivän aikana sen antamasta voimasta ja inspiraatiosta, tai voit ottaa kortista kuvan puhelimesi taustakuvaksi. Näin päiväsi alkaa positiivisesti ja energisesti, ja saat tarvittavaa tukea ja inspiraatiota heti aamusta alkaen.

Voimakorttien käyttö päivän aikana: hetkellistä hengähdystä

Keskellä hektistä päivää voimakortit voivat tarjota arvokkaan tauon ja hetkellisen hengähdyksen. Kun tunnet kiireen painavan, ota muutama minuutti itsellesi. Istu mukavasti ja valitse satunnainen voimakortti. Lue kortin viesti rauhallisesti ja keskity sen sanomaan. Sulje sitten silmäsi ja aloita lyhyt hengitysharjoitus: hengitä syvään sisään nenän kautta, pidätä hetki hengitystä ja puhalla hitaasti ulos suun kautta. Toista tämä muutaman kerran, samalla pitäen voimakortin viestiä mielessäsi. Voit kuvitella hengityksen myötä sisään tulevan rauhallisuuden ja uloshengityksen myötä ulos virtaavan stressin.

Tälläinen lyhyt tauko auttaa sinua rauhoittumaan, keräämään voimia ja jatkamaan päivääsi uusin, positiivisin ajatuksin ja energioin. Voimakortin viesti yhdistettynä hengitysharjoitukseen voi tuoda selkeyttä ja voimaa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Illan päätös voimakorteilla: rauhoittuminen ja kiitollisuus päivästä

Illalla, ennen nukkumaanmenoa, voimakortit voivat auttaa rauhoittumaan ja löytämään kiitollisuutta kuluneesta päivästä. Voit palata aamulla valitsemaasi korttiin ja sen viestiin. Istu mukavasti ja pidä korttia kädessäsi. Mieti, miten kortin sanoma on näyttäytynyt päivän aikana: Mitkä hetket toivat esiin kortin viestin? Miten kortin sanoma näyttäytyi päivän aikana?

Voit yhdistää tämän iltahetken kiitollisuuspäiväkirjaan. Kirjoita ylös kolme asiaa, joista olet kiitollinen juuri tänään. Pohdi, miten aamulla valitun kortin viesti vaikutti päivääsi ja mitä oppeja se toi mukanaan. Tämä harjoitus auttaa sinua rauhoittumaan, reflektoimaan päivän tapahtumia ja löytämään positiivisia hetkiä, joista olla kiitollinen. Voimakortin sanoma ja kiitollisuus tekevät illasta rauhallisen ja valmistavat mielen lempeään uneen, antaen tilaa uusille unelmille ja inspiraatiolle seuraavana aamuna.


Voimakortit voivat olla arvokas työkalu arjen keskellä, tarjoten inspiraatiota ja tukea jokapäiväisiin hetkiin. Aamulla ne voivat auttaa aloittamaan päivän positiivisesti, päivän aika ne tarjoavat hengähdystauon ja illalla auttavat rauhoittumaan ja reflektoimaan päivän tapahtumia. Ottamalla nämä pienet hetket itsellesi ja käyttämällä voimakortteja osana arkea, voit löytää uutta energiaa, iloa ja itseluottamusta, jotka kantavat läpi päivän haasteiden. Pikkuhiljaa korttien käytöstä tulee rutiini, jota ilman on vaikea olla. Kokeile voimakortteja ja huomaa, miten ne voivat rikastuttavat päivääsi.

Rusettian verkkokaupasta löydät voimakorttien digitaalisen version, ladattavan pdf-tiedoston. Näiden korttien avulla voit matalalla kynnyksellä lähteä kokeilemaan sopisiko voimakorttien käyttö sinun arkeesi. Korttien mukana tulee ohjeet niiden käyttöön; voit joko käyttää niitä digitaalisina tai tulostaa ne käyttöösi.


Mihin seuraavaksi?

  • Haluatko tutustua myös muihin tuotteisiimme? Löydät verkkokaupastamme myös laadukkaat kotimaiset hiusasusteet.
  • Oletko uusi täällä? Lue lisää Rusettiasta täältä.
  • Haluatko kuulla jatkossa ensimmäisenä uusista blogipostauksista ja kampanjoista? Tilaa uutiskirjeemme alta.

byeloise curly girl hiusdonitsi hiuspyyhe hiusvinkit hyvinvointi isänpäivä joulu kirjasuositukset lahjaidea luonnonkivikoru pienyritys polttarit rannekoru rusetti self care ideat silkkidonitsi spa tyyli voimakoru yrittäjä ystäväkirja äitienpäivä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *