Search
Close this search box.

Mikä on voimakivikoru ja mihin sitä käytetään?

Naisen ranteessa on luonnonkivikoru. Kuvan alla lukee teksti Mikä on voimakoru ja mihin sitä käytetään?

Jaa ystävälle

Luonnonkivien energisoiva vaikutus on tiedetty pitkään. Viime vuosina niiden käyttö on yleistynyt, mutta silti monet kokevat, että voimakivien käyttöön liittyy tietynlaista mystiikkaa, jonka takia ne jäävät heille etäisiksi. Lähdin itse tutustumaan voimakiviin ihastuttuani ensin Pinterestissä luonnonkivirannekoruihin. Pikkuhiljaa selvittämällä opin tunnistamaan kiviä ja niiden vaikutuksia, ja aloin kokoamaan itselleni ensimmäistä luonnonkivikorua. Luettuasi tämän postauksen tiedät perustietoja voimakivistä ja vinkit ensimmäisen voimakivikorun valintaan.

Luonnonkivihelmistä valmistettu rannekoru pellavadonitsin päällä vaalealla kangastaustalla.
Luonnonkivikoru, jossa on ruusukvartsia ja kuukiviä.

Voimakivillä voit vaikuttaa omaan energiaasi

Voimakivet ovat luonnon puolijalokiviä. Niitä on käytetty tuhansien vuosien ajan ympäri maailmaa parantajina ja voimaannuttajina. Kuten kaikki elävät olennot, myös kivet pitävät sisällään energiaa. Niiden avulla sinun on mahdollista vaikuttaa omaan energiaasi ja tasapainottaa sitä. Luonnonkivien parantavaa vaikutusta ei ole tieteellisesti todistettu, niinkuin ei myöskään useiden yrttien tai muiden täydentävien hoitomuotojen.

Jokaisella kivellä on omanlaisensa energia ja ne vaikuttavat meihin eri tavoin. Kun tarkkailet omaa elämääsi, voit oppia huomaamaan millaiseen tilanteeseen tai tunteeseen kaipaat apua.

Kuuntele intuitioasi voimakivien valinnassa

Kun lähdin valitsemaan itselleni ensimmäistä kiveä, sain neuvoksi lähestyä intuitiivisesti sitä kiveä, joka eniten puhuttelee. Jännää tässä oli se, että ensimmäisenä valitsin itselleni kiveksi tiikerinsilmän, joka sittemmin osoittautuikin myös horoskooppimerkkini kiveksi. Se puhuttelevin kivi ei välttämättä ole se joka olisi lempivärisi, mutta suosittelen lämpimästi kuuntelemaan intuitioasi ja valitsemaan sen kiven tai kivikorun, joka sinua eniten puhuttelee.

Vaaleaihoisen naisen ranne, jossa on luonnonkivihelmistä valmistettu rannekoru. Naisella on päällään valkoinen satiinipaita.
Luonnonkivikoru on voimakoru, joka on helppo yhdistää asuun kuin asuun joka päivä.

Tärkeää on muistaa, että kiville täytyy antaa aikaa. Kanna voimakivikorua päivittäin mukanasi. Kivet toimivat parhaiten, kun ne ovat kosketuksissa ihon kanssa. Ehkä pidemmän ajan päästä tunnustelemalla omaa oloa voit huomata muutoksia. Se kuinka voimakkaasti kivet vaikuttavat meihin on hyvin yksilöllistä.

Valikoimamme luonnonkivikorut löydät täältä. Olen itse vielä hyvin alussa voimakiviin tutustumisessa, mutta jos sinulle herää kivistä tai kivikoruista kysymyksiä, niin laita viestiä ja etsitään vastaus yhdessä!

Rakkaudella Henrika

Tilaa uutiskirjeemme, jos haluat saada jatkossa tiedon uusista blogipostauksistamme!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *