Lahjaideoita ystävälle!

Jaa ystävälle

Ystävänpäivä lähestyy, mikä olisikaan ihanampi hetki muistaa omaa ystävää, siskoa tai vaikka työkaveria! Niin harvoin tulee kerrottua kuinka tärkeitä ystävät ovat. Ehkä nyt olisi hyvä hetki kirjoittaa kortti ja antaa pieni arkea piristävä lahja. Kasasin tähän postaukseen lahjaideoita kolmessa eri hintaluokassa. Muista myös, että naistenpäivä on maaliskuun alussa, ehkä näistä vinkeistä kannattaa vinkata myös puolisollesi 😉

Lahjaideat alle 10 eurolla

Pienikin lahja on ihana tapa muistaa ystävää arjen kiireiden keskellä! Lähes kaikki valikoimamme hiusdonitsit kuuluvat tähän hintaluokkaan. Sujauta sellofaanipussiin kortti ja hiusdonitsi ja lahja on valmis! Valikoimamme hiusdonitsit löydät täältä.

Kolme hiusdonitsia vaalealle pohjalla ja vieressä teksi alle 10 eurolla

Lahjaideat alle 20 eurolla

Jos haluat panostaa hieman enemmän hyvän ystäväsi lahjaan, löytyy alle 20 euron hintaluokasta paljon erilaisia vaihtoehtoja. Valikoimamme arvokkaimmat hiusdonitsit ovat pellavadonitseja rusetilla. Pellavadonitsi on ajaton ja klassinen valinta! Jos ystäväsi taas on kauniiden korujen ystävä, löytyy valikoimastamme Siro-rannekoru, joka ruusukvartsikivin muistuttaa ystävääsi joka päivä siitä kuinka upea hän on. Hemmottelun ystäville 20 euron hintaluokasta löytyvät spa-pannat sekä kasvonaamiot. Spa-panta sopii jokapäiväisiin kauneudenhoito hetkiin, ja on näin ollen erittäin käytännöllinen lahjaidea.

Lahjaideoita ystävälle alle 20 eurolla. Vaalealla taustalla pellavadonitsi rusetilla, metallihelminen rannekoru ja spa-panta sekä kasvonaamiopaketti.

Lahjaideat alle 30 eurolla

Alle 30 euron hintaluokasta löydät arvokkaampia lahjoja ystävällesi. Spa-tuotteiden sarjasta löytyy ihanat vohvelikankaiset hiuspyyhkeet. Hiuspyyhe on käytännöllinen, mutta ihana lahjaidea! Usein hiuspyyhkeistä kuuluu sanottavan, että kun sen kerran on ottanut käyttöönsä siitä ei osaa enää luopua. Korujen rakastajalle alle 30 euron hintaluokka tarjoilee kauniin ruusukvartsi kivellä koristellun Hellä-rannekorun. Ihanan hempeä koru kertoo lahjansaajalle miten hänestä välität. Hellä-koru toimitetaan vaaleanpunaisessa korurasiassa.

Lahjaideoita ystävälle alle 30 eurolla. Vaalealla taustalla rannekoru ja vohvelikankainen hiuspyyhe.

Kaikki nämä lahjaideat sopivat niin ystävänpäivään kuin naistenpäiväänkin. Syntymäpäivälahjaksi tai vuosi- ja hääpäivän lahjavinkeiksi puolisollesi!

Rakkaudella Henrika

Tilaa uutiskirjeemme, jos haluat saada jatkossa tiedon uusista blogipostauksistamme!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *