Search
Close this search box.

Silkkinen hiusdonitsi on hiustesi paras ystävä!

Kolme nuden väristä silkkidonitsia ja niiden alla teksti Silkkidonitsi on hiustesi paras ystävä.

Jaa ystävälle

Silkki on pitkän historian omaava luonnonkuitu, joka on mielletty yleelliseksi materiaaliksi. Silkki on arvostettu kangas sen hyvien ominaisuuksien vuoksi. Lue alta, miksi silkki on erityisen hyvä materiaali myös hiusdonitseihin!


Silkkidonitsi vähentää hiuksiin kohdistuvaa painetta

Olet ehkä kuullut silkkityynynliinan hyvistäominaisuuksista hiusten ja ihon kannalta! Samat ominaisuudet tukevat silkkidonitsien käyttöä. Silkki on pehmeä materiaali, joka estää hiuksia takkuuntumasta ja pörrööntymästä. Sen aavistuksen liukas pinta vähentää hiuksiin kohdistuvaa hankausta ja painetta. Jos nukut hiukset kiinni suosittelen kokeilemaan silkkistä hiusdonitsia myös yökäyttöön, juuri näiden ominaisuuksien vuoksi!

Silkki on antibakteerinen materiaali

Silkillä on erityisen hyvä kosteudenimukyky. Se voi nimittäin imeä kosteutta itseensä kolmanneksen oman painonsa verran tuntumatta kostealta. Silkki ylläpitää kosteutta kankaan kuiduissa, näin ollen silkkidonitsi myös kosteuttaa ja hoitaa hiuksia. Silkki on myös luonnostaan antibakteerinen materiaali, joka hylkii likaa. Se säilyttää hiusten hoitotuotteet sekä hiusten luonnollisen öljyn paremmin hiuksissa, kun puuvillainen tai keinokuituinen hiusdonitsi. Koska silkki hylkii likaa sen puhdistamisessa paras keino on tuuletus. Valitse donitsiesi säilytystavaksi esimerkiksi iso S-henkari, jossa donitsit roikkuvat ilmavasti ja tuulettuvat samalla. Jos koet tarpeelliseksi pestä silkkidonitsin käytä hienopesuohjelmaa 30-asteessa ilman linkousta.

Silkkinen hiusdonitsi ei sähköistä hiuksia

Silkkikangas ei sähköisty eikä se sähköistä hiuksia. Siksi se onkin erityisen hyvä materiaali hiusdonitseihin erityisesti talvella, jolloin kuiva pakkasilma kuivattaa huoneilmaa ja sähköistää hiuksia.

Silkkidonitsi on hyväksi hiustesi hyvinvoinnille.
Silkkidonitseja kahdessa koossa: jumbo- ja peruskoko.

Valikoimamme silkkidonitsit valmistetaan kierrätyskankaista. Silkkidonitsien kangas on aiemmin ollut juhlapuku. Silkkidonitsit löydät täältä.

Hellävaraisin hiusterveisin, Henrika

Tilaa uutiskirjeemme, jos haluat saada jatkossa tiedon uusista blogipostauksistamme!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *