Search
Close this search box.

Joululahjaideat naisille – Tee joulusta ikimuistoinen

Jaa ystävälle

Joulu on pian täällä ja moni haluaa muistaa läheistään pienellä lahjalla. Lahjan antaminen tuo parhaimmillaan ilon sekä lahjansaajalle että antajalle. Parhaita lahjoja ovat sellaiset, joissa on todella käytetty ajatusta siihen mitä asioita lahjansaaja arvostaa. Löydät tästä postauksesta joululahjaideoita, jotka ottavat huomioon lahjansaajan kiinnostuksen kohteet. Annan myös vinkkejä kuinka paketoida joululahja naiselle ainutlaatuisella tavalla.


Joululahjaidea naiselle, joka arvostaa ekologisia valintoja

Lahjavinkki ekologiselle naiselle.

Joululahjavinkki naiselle, joka arvostaa elämässä ja pukeutumisessa kestäviä ja ajattomia valintoja. Hänelle, joka on erityisen kiinnostunut vaatteiden materiaaleista ja niiden alkuperästä. Hänelle, joka painottaa valinnoissaan ympäristön kannalta pitkänäköisiä vaihtoehtoja.

Kääri hänelle pakettiin ajaton ja klassinen pellavadonitsi. Pellava on kestävä materiaali, joka viimeistelee lahjansaajan elegantin mutta luonnollisen lookin. Lahjan voit paketoida helposti ilman lahjapaperia ja teippiä, sanomalehdellä. Rasiaksi sopii vaikkapa tyhjä vanupuikkorasia. Lahjansaajan tyyliin käytä naruna paperi- tai kangasnauhaa. Ja näin kaunis joululahja on valmiina naiselle, joka rakastaa luonnonmukaisia valintoja!

Pellavadonitsi sopii lahjaksi ympäristötietoiselle naiselle.
Tarvikkeet helppoon, mutta ympäristöystävälliseen lahjaan.
Pellavadonitsin voit paketoida kauniisti lahjarasiaan.
Anna ympäristötietoiselle lahjaksi pellavadonitsi.

Joululahjaidea naiselle, joka arvostaa ylellisyyttä

Lahjaidea ylellisyyttä arvostavalle naiselle.

Joululahjavinkki naiselle, joka rakastaa käyttää hiusdonitseja ja haluaa hemmotella hiuksiaan ylellisellä materiaalilla. Haaveilijalle, joka haluaa tehdä jokaisesta illasta ihanan kotoilukokemuksen. Kääri hänelle pakettiin hiuksia hellivä ja erityisen hyvin yödonitsiksi sopiva silkkidonitsi. Silkki on antibakteerinen materiaali, joka vähentää hiuksiin kohdistuvaa painetta yöllä ja lisää hiusten kiiltoa. Silkkidonitsi on ainutlaatuinen lahjavalinta naiselle, joka haluaa viedä hiusten hyvinvoinnin seuraavalle tasolle.

Kerää lahjalaatikkoon muitakin hyvien unien tarvikkeita, kuten lämpöiset uni- tai villasukat ja kamomillateetä. Rypistä lahjalaatikon pohjalle silkkipaperi, asettele tuotteet kauniisti silkkipaperin päälle ja sido lahjan ympärille kaunis satiininauha. Näin sinulla on valmiina lahja naiselle, joka rakastaa arjen hemmottelua!

Silkkidonitsi sopii hyvin lahjaksi hemmottelua kaipaavalle.
Anna hiusdonitseja arvostavalle haaveilijalle lahjaksi paketti täydellisiin yöihin.

Joululahjaidea naiselle, joka arvostaa helppoa hiustenlaittoa

joululahjavinkki naiselle joka pitää hiustenlaitosta

Joululahja naiselle, joka rakastaa käytännöllisyyttä ja helppoja ja nopeita aamuja. Hänelle joka tykkää laittaa hiuksiaan ja tekee sen mielellään hiuksia vaurioittamatta. Joululahja hänelle, joka haluaa viimeistellä asunsa hiusasusteilla. Paketoi hänelle valikoima hiusdonitseja lahjansaajan lempiväreissä. Sujauta mukaan myös hainhammasklipsi monipuolisuutta lisäämään.

Paketoi lahja läpinäkyvään lasipurkkiin. Lasipurkki voi olla vaikkapa tyhjä hillopurkki tai jos haluat panostaa, niin hanki kaupasta kaunis lasipurkki. Kiedo purkin ympärille jouluinen nauha ja pakettikortti, ja vinkkaa lahjansaajalle, että hiusdonitseja voi säilyttää lasipurkissa. Näin sinulla on valmiina joululahja käytännölliselle hiustenlaittajalle.

Anna käytännöllistä hiustenlaittoa arvostavalle lahjaksi valikoima hiusdonitseja ja hainhampaita.

Mukavia paketointia hetkiä toivotellen,

Henrika


Mihin seuraavaksi?

  • Haluatko tutustua myös muihin lahjaideoihin? Löydät verkkokaupastamme myös muita lahjoja naisille.
  • Oletko uusi täällä? Lue lisää Rusettiasta täältä.
  • Haluatko kuulla jatkossa ensimmäisenä uusista blogipostauksista ja kampanjoista? Tilaa uutiskirjeemme alta.

byeloise curly girl hiusdonitsi hiuspyyhe hiusvinkit hyvinvointi isänpäivä joulu kirjasuositukset lahjaidea luonnonkivikoru pienyritys polttarit rannekoru rusetti self care ideat silkkidonitsi spa tyyli voimakoru yrittäjä ystäväkirja äitienpäivä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *