Search
Close this search box.

Hiusdonitsien esittely, osa 1: Basic- ja sporttidonitsit

Blogi hiusdonitsien esittely osa 1

Jaa ystävälle

Tämä postaus aloittaa kolmiosaisen sarjan, jossa esitellään valikoimamme erilaisia donitsimalleja ja käydään läpi minkälaisiin käyttötarkoituksiin mikäkin hiusdonitsi soveltuu parhaiten. Ensimmäisessä osassa käydään tarkemmin läpi basic-donitseja sekä sporttidonitseja.


Basic-donitsi

Basic-donitseja kevyestä viskoositrikoosta.

Millainen?

Basic-donitsit ovat nimensä mukaisesti yksinkertaisia hiusdonitseja. Näissä hiusdonitseissa ei nähdä erilaisia materiaaleja ja kuoseja, vaan ne ovat aina yksivärisiä ja valmistettu joko trikoosta tai unelmankevyestä viskoositrikoosta. Basic-donitsit ovat malliltaan kapeampia kuin monet muut valikoimamme hiusdonitsit. Ulkonäöltään basic-donitsi on hyvin selkeälinjainen, se laskeutuu hiuksiin kauniisti lähelle hiusta eikä muodosta niin huomiota herättävää lookkia kuin esim ribbidonitsit.

Kenelle?

Basic-donitsi sopii hyvin sinulle, jos vielä emmit hiusdonitsien käyttöä. Näillä donitseilla saat hiusdonitsien hyvät puolet (hellävarainen hiuksille), mutta vältät perinteisen muhkean hiusdonitsin lookin. Basic-donitsit sopivat yksinkertaisen tyylin ystävälle! Pientä twistiä niihin saat tilaamalla basic-donitsisi rusetilla. Tiesitkö muuten, että rusetti on irrallinen ja solmun avaamalla voit myös ottaa rusetin hiusdonitsista pois ja kiinnittää sen takaisin niinä päivinä kun haluat asusteeseesi vähän extraa!

Basic-donitseihin pääset tutustumaan täältä.

Sporttidonitsi

Sporttidonitsit napakasta trikoosta.

Millainen?

Sporttidonitsi on trikoinen hiusdonitsi, joka on suunniteltu antamaan erityisen hyvää pitoa hiuksiin urheilun aikana. Sporttidonitsien salaisuus on erityisen rypytetty ulkokuori! Rypytetty kangas kietoutuu ponnarin tai nutturan ympärille tiukemmin kuin perinteinen hiusdonitsi jonka rypytys on lainemaisempi. Sporttidonitsi on erityisen hyvä valinta hiuksiin urheilun aikana, sillä usein urheilusuorituksen ajaksi perinteinen kuminauhaponnari kiedotaan hiuksiin todella kireälle, jotta hiukset varmasti pysyisivät liikunnan ajan paikoillaan. Tämä kuitenkin luo hiuksiin paljon painetta, takuttaa ja katkoo hiuksia. Sporttidonitsi pitää hiukset napakasti paikoillaan, mutta on hiuksille paljon hellävaraisempi kuin kuminauhaponnari. Sporttidonitsit voi huoletta pestä pesupussissa muun pyykin mukana 40 asteessa. Tarkemmat pesuohjeet löydät täältä.

Kenelle?

Sporttidonitsi sopii kaikille liikuntaa harrastaville! Ne sopivat niin kevyempään harjoitteluun kuin paljon hyppyjä ja ylös-alas liikkeitä sisältäväänkin liikuntaan. Nämä ovat saaneet kehuja niin crossfitiä harrastavilta kuin tankotanssijoiltakin!

Sporttidonitsien valikoimaan pääset tutustumaan täältä.


Basic- ja sporttidonitsien ero. Basic-donitsit (ylin ja oikea) ovat rypytykseltään laineilevampia ja leveämpiä kuin sporttidonitsit (alin ja vasen).

Jos kaipaat lisää vinkkejä sopivan hiusdonitsin valintaan, niin laita minulle viestiä somessa tai sähköpostilla niin yritän auttaa!

Terkuin, Henrika

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *