Search
Close this search box.

Hiusasusteet

ByELoise hiuslenkit
Hiusasusteet

ByEloise hiuslenkit eivät ole vain hiusten piristäjiä, vaan myös tyylikkäitä käsikoruja ja rannekoruja. Nämä hiuslenkit tarjoavat sekä tyyliä että käytännöllisyyttä eri ikäisten naisten ja tyttöjen asuun

LUKEMAAN »
Hiusturbaani hellii hiuksia
Hiusasusteet

Hiusturbaani eli hiuspyyhe on tuote, joka vie mukanaan ensimmäisesti kokeilusta lähtien. Hiukset hellävaraisesti kuivaava hiusturbaani lyö käytännöllisyydellään tavalliset kylpypyyhkeet mennen tullen eikä paluuta tavallisen pyyhkeen käyttöön enää ole.

LUKEMAAN »
Blogi hiusdonitsien esittely osa 3
Hiusasusteet

Tämä postaus on osa kolmiosaista sarjaa, jossa esitellään valikoimamme erilaisia donitsimalleja ja käydään läpi minkälaisiin käyttötarkoituksiin mikäkin hiusdonitsi soveltuu parhaiten. Sarjan viimeisessä osassa käydään tarkemmin läpi klassisia hiusdonitseja, joihin monet valikoimamme hiusdonitsit lukeutuvat.

LUKEMAAN »
Blogi Hiusdonitsien esittely osa 2
Hiusasusteet

Tämä postaus on osa kolmiosaista sarjaa, jossa esitellään valikoimamme erilaisia donitsimalleja ja käydään läpi minkälaisiin käyttötarkoituksiin mikäkin hiusdonitsi soveltuu parhaiten. Toisessa osassa käydään tarkemmin läpi ribbi- ja samettidonitseja.

LUKEMAAN »
Kori täynnä eri värisiä hiusdonitseja ja otsikko 6 syytä miksi hiusdonitsit ovat tulleet jäädäkseen.
Hiusasusteet

Hiusdonitsi eli scrunchie, tuo 90-luvun asusteklassikko, on tehnyt paluun näkyen katukuvassa jo muutaman vuoden ajan. Tässä postauksessa kerron miksi hiusdonitsit ovat tällä kertaa tulleet jäädäkseen!

LUKEMAAN »
Kolme nuden väristä silkkidonitsia ja niiden alla teksti Silkkidonitsi on hiustesi paras ystävä.
Hiusasusteet

Silkkidonitsit
Silkki on pitkän historian omaava luonnonkuitu, joka on mielletty yleelliseksi materiaaliksi. Silkki on arvostettu kangas sen hyvien ominaisuuksien vuoksi. Lue alta, miksi silkki on erityisen hyvä materiaali myös hiusdonitseihin!

LUKEMAAN »
Siinä kaikki 🙂