Search
Close this search box.

Trendit

Blogi_lahja ylioppilaalle ja valmistuneelle
Trendit

Kun mietit lahjaa naiselle, joka on saavuttamassa merkittäviä virstanpylväitä elämässään, haluat valita jotain, joka ei ole vain kaunista, vaan myös merkityksellistä. Luonnonkivihelmistä valmistetut helmikorut ovat täydellinen valinta tällaisiin tilaisuuksiin.

LUKEMAAN »
Trendit

Lahjan antaminen on enemmän kuin pelkkä ele; se on tapa ilmaista arvostustamme ja rakkauttamme. Kun etsit täydellistä lahjaa naiselle, haluat varmasti löytää jotain ainutlaatuista ja merkityksellistä. Tässä postauksessa autan sinua löytämään juuri sen oikean lahjan naiselle, joka ansaitsee parasta.

LUKEMAAN »
Trendit

Quiet luxury eli suomennettuna hiljainen ylellisyys on tyylisuunta, joka korostaa harkittua lähestymistapaa ylellisyyteen ja kulutukseen.

LUKEMAAN »
Poikien rusetti kruunaa juhla-asun / Kuva Annileena Vataja
Trendit

Rusetti on ajaton asuste joka viimeistelee poikien ja miesten juhla-asun. Kaunis pellava on kestävä materiaali, joka sopii hyvin erilaisiin juhliin ympäri vuoden.

LUKEMAAN »
Mitä äitienpäivälahjaksi? 7 ideaa
Trendit

Tuottaako äitienpäivälahjan miettiminen haasteita? Haluaisit antaa tai ehkä toivoa itsellesi jotain muuta kuin kukkia ja suklaata. Lue tästä 7 lahjaideaa.

LUKEMAAN »
Morsiamella ja kaasoilla samanväriset hiusdonitsit polttareissa.
Trendit

Polttareiden suunnittelu käy keväisin vauhdikkaana. Ryhmätunnelmaa halutaan rakentaa myös yhdenmukaisilla asusteilla. Lue alta vinkit polttariasusteisiin, joilla on käyttöä jatkossakin!

LUKEMAAN »
Siinä kaikki 🙂