Trendit

Trendit

Quiet luxury eli suomennettuna hiljainen ylellisyys on tyylisuunta, joka korostaa harkittua lähestymistapaa ylellisyyteen ja kulutukseen.

LUKEMAAN »
Poikien rusetti kruunaa juhla-asun / Kuva Annileena Vataja
Trendit

Rusetti on ajaton asuste joka viimeistelee poikien ja miesten juhla-asun. Kaunis pellava on kestävä materiaali, joka sopii hyvin erilaisiin juhliin ympäri vuoden.

LUKEMAAN »
Mitä äitienpäivälahjaksi? 7 ideaa
Trendit

Tuottaako äitienpäivälahjan miettiminen haasteita? Haluaisit antaa tai ehkä toivoa itsellesi jotain muuta kuin kukkia ja suklaata. Lue tästä 7 lahjaideaa.

LUKEMAAN »
Morsiamella ja kaasoilla samanväriset hiusdonitsit polttareissa.
Trendit

Polttareiden suunnittelu käy keväisin vauhdikkaana. Ryhmätunnelmaa halutaan rakentaa myös yhdenmukaisilla asusteilla. Lue alta vinkit polttariasusteisiin, joilla on käyttöä jatkossakin!

LUKEMAAN »
Trendit

Ystävänpäivä lähestyy, mikä olisikaan ihanampi hetki muistaa omaa ystävää, siskoa tai vaikka työkaveria! Niin harvoin tulee kerrottua kuinka tärkeitä ystävät ovat. Ehkä nyt olisi hyvä hetki kirjoittaa kortti ja antaa pieni arkea piristävä lahja. Kasasin tähän postaukseen lahjaideoita kolmessa eri hintaluokassa.

LUKEMAAN »
Lahjaideoita naisille
Trendit

Joululahjaideoita naisille
Parhaita lahjoja ovat sellaiset, joissa on todella käytetty ajatusta siihen mitä asioita lahjansaaja arvostaa. Löydät tästä postauksesta pari kivaa lahjaideaa, jotka pystyt rakentamaan meidän tuotteiden ympärille.

LUKEMAAN »
Siinä kaikki 🙂