Search
Close this search box.

Merkityksellinen lahja ylioppilaalle ja valmistuneelle

Blogi_lahja ylioppilaalle ja valmistuneelle

Jaa ystävälle

Kun mietit ylioppilaslahjaa naiselle, joka on saavuttamassa merkittäviä virstanpylväitä elämässään, haluat valita jotain, joka ei ole vain kaunista, vaan myös merkityksellistä. Luonnonkivihelmistä valmistetut helmikorut ovat täydellinen valinta ylioppilaslahjaksi. Ne eivät ole vain koruja; ne ovat viestejä, jotka kertovat tarinaa rohkeudesta, itsevarmuudesta ja tulevaisuuden unelmista.

lahja ylioppilaalle
Lahjaidea ylioppilaalle

Merkityksellisyys luonnonkivikorujen takana

Luonnonkivikorut ovat paljon enemmän kuin vain kauniita asusteita. Ne ovat muistutuksia lahjansaajalle, tuoreelle ylioppilaalle, hänen sisäisestä kauneudestaan ja vahvuudestaan. “Olet kaunis” viestii siitä, että lahjansaaja on arvokas ja kaunis juuri sellaisena kuin hän on. “Olet vahva” puolestaan korostaa sisäistä voimaa ja kykyä kohdata elämän haasteet rohkeasti. “Harmonia” tuo mukanaan tasapainoa ja rauhaa, kun taas “Hellä” muistuttaa lempeydestä itseä ja muita kohtaan. “Unelma” kannustaa uskomaan omiin unelmiin ja tavoittelemaan niitä.

Jokainen luonnonkivihelmi on valittu koruun huolella sen energian ja merkityksen vuoksi. Korujen nimet eivät ole sattumanvaraisia, vaan ne heijastavat korun sisäistä voimaa ja sanomaa, jonka haluamme välittää lahjansaajalle. Valitsemalla juuri lahjansaajan elämäntilanteeseen sopivan korun sen merkitys tulee yhä tärkeämmäksi hänelle uusien elämänvaiheiden edessä.

lahja ylioppilaalle (9)

Täydellinen valmistujais- ja ylioppilaslahja

Nämä korut sopivat erityisen hyvin valmistujais- tai ylioppilaslahjaksi nuorelle naiselle, joka on astumassa uuteen vaiheeseen elämässään. Elämä on täynnä muutoksia ja uusia alkuja, ja koru, joka kantaa mukanaan viestin itsevarmuudesta ja rohkeudesta, on juuri se, mitä nuori nainen tarvitsee astuessaan tulevaisuuteen. Helmikorut ovat kauniita, mutta niiden todellinen arvo piilee merkityksessä, jonka ne tuovat mukanaan.

4 x koru ylioppilaslahjaksi

Olet kaunis -luonnonkivikoru

Olet kaunis -koru on valmistettu rakkauden ja naisellisuuden kivistä; ruusukvartsista ja kuukivestä. Ruusukvartsi on rakkauden kivi. Se kasvattaa itsevarmuutta ja huokuu feminiinistä ja empaattista energiaa. Kuukivi taas on tunteiden ja naisellisen energian kivi. Se vahvistaa herkkyyttä ja intuitiota sekä hillitsee ylireagointia.

Olet kaunis -luonnonkivikoru välittää nuorelle naiselle viestiä siitä, kuinka tulevaisuuteen astellessa kannattaa kuunnella omaa sydäntään ja luottaa itseensä ja omaan intuitioon päätöksiä tehdessä.

lahja naiselle olet kaunis luonnonkivikoru
Lahja nuorelle naiselle; Olet kaunis -luonnonkivikoru / Kuva Tia Gynther

Olet vahva -luonnonkivikoru

Olet vahva -koru on valmistettu elinvoimaisuuden kivestä; jaspiksesta. Jaspis antaa kykyä keskittyä ja suojaa kielteisiä ajatuksia vastaan. Jaspis antaa fyysistä voimaa, lisää turvallisuuden tunnetta sekä vahvistaa ja suojaa kantajaansa. Jaspis auttaa sinua elämään hetkessä.

Olet vahva -luonnonkivikoru välittää vastavalmistuneelle nuorelle viestiä siitä, että hän seisoo vahvana myös tulevaisuuden muutoksien edessä ja auttaa torjumaan negatiiviset ja epävarmuuden ajatukset.

Olet vahva luonnonkivikoru / Kuva Tiaa Gynther
Olet vahva luonnonkivikoru / Kuva Tia Gynther

Hellä -koru

Hellä -rannekorua koristaa valkoisten puuhelmien ympäröimänä yksi kaunis ruusukvartsihelmi. Ruusukvartsi on rakkauden ja naisellisuuden kivi. Se kasvattaa itsevarmuutta ja huokuu feminiinistä ja empaattista energiaa. 

Hellä-koru välittää tuoreelle ylioppilaalle viestiä hänen naisellisuudestaan. Luo vahvuutta luottaa naisellisuuteen ja luottamusta antaa empaattisuuden näkyä myös tulevaisuudessa.

Hellä-koru ja helmirannekoru / Kuva Tiia Gynther
Hellä-koru ja helmirannekoru / Kuva Tiia Gynther

Harmonia-korut

Harmonia-rannekorut ovat tasapainottavia ja inspiroivia koruja, joita löytyy kahdella eri kivilajilla. Harmonia aventuriinikivellä avaa silmät näkemään elämän kokonaiskuvan ja inspiroi kohti uusia mahdollisuuksia. Kun taas Harmonia jade antaa viisautta ja pitkäikäisyyttä. Se auttaa unelmien toteutumisessa ja tuo hyvää onnea. 

Harmonia-korut välittävät ylioppilaalle positiivista energiaa, ne inspiroivat eteenpäin ja auttavat vastavalmistunutta katsomaan tulevaisuutta unelmien kautta.

kevät_helmikorut
Harmonia jade ja aventuriini välittävät positiivista energiaa.

Korut ylioppilaslahjaksi ostat täältä. Huomasitko, että saat meiltä myös kotimaiset Nordic Design kortit?


Mihin seuraavaksi?

  • Haluatko tutustua myös muihin tuotteisiimme? Löydät verkkokaupastamme myös laadukkaat kotimaiset hiusasusteet.
  • Oletko uusi täällä? Lue lisää Rusettiasta täältä.
  • Haluatko kuulla jatkossa ensimmäisenä uusista blogipostauksista ja kampanjoista? Tilaa uutiskirjeemme alta.

byeloise curly girl hiusdonitsi hiuspyyhe hiusvinkit hyvinvointi isänpäivä joulu kirjasuositukset lahjaidea luonnonkivikoru pienyritys polttarit rannekoru rusetti self care ideat silkkidonitsi spa tyyli voimakoru yrittäjä ystäväkirja äitienpäivä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *