Search
Close this search box.

Poikien rusetti kruunaa juhla-asun

Poikien rusetti kruunaa juhla-asun / Kuva Annileena Vataja

Jaa ystävälle

Rusetti on ajaton asuste joka viimeistelee poikien ja miesten juhla-asun. Kaunis pellava on kestävä materiaali, joka sopii hyvin erilaisiin juhliin ympäri vuoden. Kurkataanpa tarkemmin rusetteihimme, joita löytyy kolmessa eri koossa!

Rusetti vauvalle ristiäisiin

Vauvan ensimmäinen juhla on ikimuistoinen hetki. Ristiäiset tai nimiäiset kasaavat sukulaiset ja läheiset pienoikaisen ympärille. Otetaan valokuvia, joista pientä vauvaa ihaillaan vielä vuosienkin päästä. Moni haluaa pukea vauvan mukavasti bodyyn, mutta kruunata juhlalookin rusetilla. Mikään ei olekaan yhtä suloista kuin pieni pellavarusetti pienen vauvan asussa. Jos ostat rusetin vauvalle, valitse kooksi mini.

Pellavarusetti on kaunis asuste vauvalle ristiäisiin / Kuva  Annileena Vataja
Pellavarusetti on kaunis asuste vauvalle ristiäisiin / Kuva Annileena Vataja

Poikien rusetti kulkee juhlissa monet vuodet

Pojan kasvettua vauvasta leikki-ikäiseksi kannattaa hänelle valita junior-koko. Junior koon rusetti kulkee pojan matkassa monet juhlat vuosien varrella. Suosittelen siirtymään aikuisten kokoon vasta yli kymmenen vuotiaana vähän lapsen koosta riippuen.

Monesti kouluikää lähestyvät pojat ovat jo aika tietoisia vaatevalinnoistaan eikä päälle kelpaakaan enää se mitä äiti toivoo. Hakaneulalla kiinnitettävä pellavarusetti on kuitenkin helppo kiinnittää vaikka valkoiseen t-paitaan. Kauluspaidan kaulukset eivät siis ole välttämättömät rusettia käytettäessä!

Poikien rusetti koko Junior /  Kuva @byriamaria
Poikien rusetti koossa junior / Kuva @byriamaria

Rusetti isälle ja pojalle

Jotta isät ja pojat voisivat yhdessä kääntää katseita juhlissa, löytyy jokaista valikoimamme rusettia kolmessa eri koossa. Mini ja junior koon lisäksi rusetteja löytyy myös aikuisten kokoa. Yhdenmukaisten juhla-asusteiden hankkiminen kaikille perheen miehille on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Pellavarusetit ovat tyyliltään niin ajattomia, että ne istuvat samisteluun hyvin niin häihin ja ristiäisiinkin kuin syntymäpäiväjuhlille joka vuosi. Rusettia ei siis tarvitse jättää laatikkoon pölyttymään yksien juhlien jälkeen!

Pellavarusetti aikuiselle /Kuva: @ketunpoikia
Pellavarusetti aikuisella / Kuva: @ketunpoikia

Ajankohtaisen pellavarusettivalikoimamme löydät täältä. Mikäli sinulle herää mitään kysymyksiä rusetteihin liittyen laita minulle viestiä somessa tai info@rusettia.fi

Kirjoittanut, Henrika


curly girl hiusdonitsi hiuspyyhe hiusvinkit hyvinvointi isänpäivä joulu kirjasuositukset lahjaidea luonnonkivikoru pienyritys polttarit rannekoru rusetti self care ideat silkkidonitsi spa tyyli voimakoru yrittäjä ystäväkirja äitienpäivä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *