Search
Close this search box.

Opas vuoden 2023 halutuimpaan tyyliin: Quiet Luxury

Jaa ystävälle

Quiet luxury eli suomennettuna hiljainen ylellisyys on tyylisuunta, joka korostaa harkittua lähestymistapaa ylellisyyteen ja kulutukseen. Hiljainen ylellisyys on tyylisuuntana näkynyt vuonna 2023 entistä vahvemmin muun muassa somevaikuttajien kuvissa. Quiet luxury ei korosta vain ulkoista tyyliä, vaan elämäntapaa, joka pyrkii tasapainon löytymiseen arjen pienistä hetkistä. Luettuasi tämän postauksen tiedät mihin panostaa omassa vaatekaapissasi ja asustelaatikossasi, jotta pukeutumisesi henkii quiet luxury tyyliä.


Kotimaiset rannekorut viimeistelevät quiet luxury tyylin.

Quiet luxury: hienovaraista tyylikkyyttä

Nimensä mukaisesti quiet luxury viestii kaikessa hiljaisuudessaan ylellisyyttä ja hienovaraista tyylikkyyttä. Pukeutumisessa se ei näyttäydy kalliiden tuotemerkkien näkyvinä logoina vaan viimeisteltyinä yksityiskohtina, kauniina leikkauksina, kestävinä materiaaleina ja erinomaisena istuvuutena.

Quiet luxury tavoittelee kestävää ostokulttuuria, jossa tuotteet ovat tyyliltään ajattomia ja materiaaleiltaan ekologisia ja kestäviä. Se taistelee nopeatempoista ja huonolaatuista pikamuotia vastaan.

Quiet luxury -elämäntapa heijastelee hienostuneisuutta, ilman tarvetta olla näkyvä, kaikessa tekemisessä. Se korostaa aitoutta ja harkitsevuutta arjen valinnoissa, ruokailutottumuksissa, sisustuksessa, liikunnassa jne. Quiet luxury -tyylin kiinnostavuus syntyy juurikin sen vähäeleisyydestä, joka saa vierestä seuraajat kiinnostumaan “salamyhkäisyydestä”.

Quiet luxury asusteet ovat viskoosia ja kuosit klassisia.

Näin rakennat quiet luxury -tyylin:

  1. Panosta laadukkaiden ja kestävien tuotteiden hankintaan. Sen sijaan, että hankkisit paljon vaatteita/asusteita, keskity huolella valittuihin ja kestäviin tuotteisiin.

2. Quiet luxury -tyyli arvostaa hienostunutta muotoilua ja yksityiskohtia. Panosta ajattomiin klassikoihin, joissa korostuvat laadukkaat materiaalit ja viimeistely.

3. Quiet luxury -tyyli korostaa ekologista kestävyyttä ja eettisesti valmistettuja tuotteita. Unohda pikamuoti ja suosi kotimaisten yritysten tuotteita.

4. Quiet luxury -tyyli heijastaa itsevarmuutta ja harkintaa. Se sisältää itsestä ja omasta hyvinvoinnista huolehtimista. Hetkessä elämistä, kiireettömyyttä ja harkintaa.

Ylellisiä tyylihetkiä sinulle toivottelee,

Henrika


Mihin seuraavaksi?

  • Oletko valmis hankkimaan ensimmäiset quiet luxury -tyyliä henkivät asusteet itsellesi? Siirry verkkokauppaamme tutustumaan klassisiin hiusdonitseihin ja luonnonkivihelmikoruihin.
  • Oletko uusi täällä? Lue lisää Rusettiasta täältä.
  • Haluatko kuulla jatkossa ensimmäisenä uusista blogipostauksista ja kampanjoista? Tilaa uutiskirjeemme alta.

byeloise curly girl hiusdonitsi hiuspyyhe hiusvinkit hyvinvointi isänpäivä joulu kirjasuositukset lahjaidea luonnonkivikoru pienyritys polttarit rannekoru rusetti self care ideat silkkidonitsi spa tyyli voimakoru yrittäjä ystäväkirja äitienpäivä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *