Search
Close this search box.

3 syytä miksi hiusdonitsi on hyväksi hiuksillesi!

Jaa ystävälle

Ovatko hiusdonitsit jo tuttuja sinulle? Mikäli vastasit kyllä, olet ehkä jo huomannut mikä vaikutus niillä on hiustesi kuntoon. Lue alta hiusdonitsin hyödyt ja saat tietää miksi hiusdonitsi on perinteistä ponnaria parempi vaihtoehto hiuksillesi.


Hiusdonitsin hyöty löytyy sen hellävaraisuudesta

Hiusdonitsi on hellävaraisempi vaihtoehto tavalliselle ponnarille, sillä se ei katko hiuksia. Hiusdonitsissa joustavan kuminauhan ympärillä on ylimääräinen kangas, joka suojaa hiuksia eikä kuminauha pääse repimään niitä. Hiusdonitsissa ei myöskään ole metalliosia kuten joissain ponnareissa on. Näin ollen hiusdonitsi estää hiusten katkeilua.

Ribbidonitsit pinossa

Hiusdonitsi ei jätä ponnarin rajaa hiuksiin

Hiusdonitsi ei jätä hiuksiin laineilevaa ponnarin rajaa niin kuin tavallinen ponnari. Moni varmasti tietää sen tunteen, kun ponnarin käytön jälkeen hiuksissa on ikävä ponnarin jättämä raja, jota on vaikea saada suoristumaan ilman hiusten pesua tai suoristusrautaa. Hiusdonitsin kanssa sinulle ei tule tällaista ongelmaa!

ponnarikampaus valkoisella hiusdonitsilla

Hiusdonitsi suojelee päänahkaa

Hiusdonitsin käyttö on hellävaraisempaa myös päänahalle ja vähentää päänsärkyä. Osalla meistä on taipumusta kiristää ponnari kiinni ponnarilenkillä todella tiukalle. Tästä aiheutuu painetta hiuspohjaan ja päänahkaan, ja hiukset vääntyvät niiden normaalia kasvusuuntaa vastaan. Liian kireä ponnari voi laukaista päänsärkyä niille joilla on muutenkin taipumusta saada helposti päänsärkyä. Vaikka hiusdonitsinkin saa hiuksiin kiinni napakasti, se ei kuitenkaan aiheuta päänahkaan painetta.


Jos tämän luettuasi koet hiustesi kaipaavan hellävaraisempaa asustetta, pääset tutustumaan hiusdonitsivalikoimaamme tästä.

Hellävaraisin hiusterveisin, Henrika


curly girl hiusdonitsi hiuspyyhe hiusvinkit hyvinvointi isänpäivä joulu kirjasuositukset lahjaidea luonnonkivikoru pienyritys polttarit rannekoru rusetti self care ideat silkkidonitsi spa tyyli voimakoru yrittäjä ystäväkirja äitienpäivä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *